sex met vreemde voorwerpen lik me pik

..

Komt spuitend klaar prive sex thuis

Met haar hand trekt ze mijn bilnaad iets uit elkaar en laat een vinger erdoor glijden. Haar handen laten mij los en ik krijg een harde klap op mijn billen, ik schok iets voorover en krijg gelijk nog twee harde klappen. Ik hoor haar tevreden grommen, ze trekt mij weer omhoog en kijkt mij streng aan, in haar ogen zie ik een heel mooie glinstering.

Ik wil dat je al de kleren uit doet, je zult mij bedienen in je blote kont. Iedere keer als ik je een tik op je blote billen wil geven moet dat kunnen. Ze loopt met een heerlijke bewegende grote kont de kamer uit, ik geniet van haar lichaam ze is niet zo mager maar gewoon een mooie vollere vrouw. Lekkere borsten en een heerlijke bredere kont die nu schommelend voor mij naar de trap loopt. Ik voel het genot in mijn ballen trekken, het is niet de eerste keer dat ik alleen door haar lopen en kijken ernaar klaar ben gekomen.

Ik trek mijn kleren uit en leg ze op de trap en loop naar de keuken, ik weet dat ze erg van koffie houd en het graag drinkt. Ik zet een lekkere pot koffie voor haar, ze blijft langer boven als ik denk. Even later komt ze met een brede glimlach weer naar beneden, er is een stralende glinstering in haar ogen te zien.

Ik weet niet wat er is gebeurt en waardoor zij nu zo glimt. Ik schenk de koffie in en zet het op de tafel, als ik mij omdraai krijg ik een tik op mijn billen.

Na de koffie staat ze op en loopt naar de keuken, ik loop achter haar aan en zie dat ze een glas water drinkt. Met stralende ogen kijkt ze mij weer aan en duwt mij dan tegen het aanrecht aan, haar lippen drukt ze op die van mij en onze tongen vinden elkaar voor een lange innige tongzoen. Haar handen strelen mijn lichaam, als ze mijn pik beetpakt begint hij gelijk te groeien.

Ik voel een vinger door mijn bilnaad heen glijden, ze kijkt me glimlachend aan. Haar vingers glijden stevig door mijn bilnaad en drukken heel even tegen mijn gaatje, een vinger schuift een klein stukje naar binnen.

Haar ogen kijken mij strak aan en haar tong streelt even langs haar lippen. Ik krijg een harde klap op mijn billen en dan draait ze zich om en loopt lachend weg, ze loopt naar het bankstel en laat zich erop vallen.

Ze draagt altijd een lange broek en heeft er nu haar schoenen met naaldhakken onder aan. Het gezicht heeft ze een heel klein beetje op gemaakt waardoor de strengheid net iets meer naar voren komt. Ze staat op en loop naar boven, ik hoor haar met wat dingen bezig boven maar blijf gewoon beneden.

Even later hoor ik haar naar beneden komen, de hakken klinken op de trap en mijn opwinding begint te stijgen. Als ik naar de trap kijk zie ik haar de laatste trede afstappen, ze heeft een korte leren rok aan getrokken, erop een witte bloes die haar grote borsten maar net in bedwang kan houden.

Aan haar benen heeft ze donkere nylons en haar voeten zitten weer in de schoenen met naaldhakken. Ze heeft haar gezicht iets meer opgemaakt en de strengheid komt er nu nog beter uit. Ik zie dat ter hoogte van haar kruis een bobbel onder het rokje zit. Ik begrijp ineens waarom ze even terug zo liep te glimlachen, ik weet ineens dat ik de doos met de voorbindpenis ben vergeten op te ruimen. Hij stond nog op de kaptafel en met het deksel open. Als ik met mijn hoofd bij haar kruis zit tilt ze haar rokje iets op en laat de voorbindpenis eronder vandaan komen.

Ze drukt hem in mijn mond en begint mij langzaam in mijn mond te neuken, ze pakt mijn hoofd beet en drukt hem steeds verder in mijn keel. Het is gelukkig niet de grootste van de penissen die in de doos zitten. Ik haar zachtjes kreunen, ze streelt met haar vrije hand de grote borsten , als ik iets omhoog kijk zie ik dat de tepels hard naar voren staan. Dit is het mooiste voor een vrouw, gewoon je man kunnen neuken met een voorbindpik… ooojaaaa.

Ga staan en loop naar boven, ga op het bed liggen op handen en knieën en wacht daar op mij. Ik ga op het bed liggen met mijn billen in de lucht en wacht in spanning op wat er komt. Het is natuurlijk een droom en wens van mij maar nu gaat het ook echt gebeuren, ik hoop dat de wens hetzelfde is als de echtheid. Ik hoor de hakken van haar op de trap en begin een beetje zenuwachtig te worden, ik probeer mij zo goed mogelijk te ontspannen. Ze loopt achter het bed langs en trekt de gordijnen dicht en doet dan de twee kleine lampjes aan.

Even later voel ik haar op het bed kruipen, ik voel het leren rokje tegen mijn benen aan komen wat een huivering van genot geeft. Er volgt een tik met haar vlakke hand wat mij iets naar voren laat schieten, gelijk volgt er een tweede die harder is. Je bent vanaf deze dag echt gewoon van mij en als je het waagt om met een ander aan te leggen dan zal er een harde straf volgen.

Hoe die eruit ziet weet ik nog niet maar ik heb wel een aardig idee daarover. Ze trekt zich iets terug en er gebeurt even niets, ik voel haar bewegen en er vallen een paar druppels in mijn bilnaad. Met haar vingers streelt ze de olie door mijn naad en drukt dan een vinger in mij, ik ontspan mij gelijk en de vinger schuift zonder moeite mijn kontje in, ze trekt hem terug en neukt mij er langzaam mee.

Mmmm hier komt hij slaafje, geniet ervan want je meesteres gaat jou nu helemaal van haar maken. Ze laat de pik even zitten en begint hem dan terug te halen, als hij er bijna uit is laat ze weer een paar druppels olie erop vallen en drukt de pik dan in een keer in mijn kontje. De opwinding is helemaal gezakt en ik voel nu meer pijn als genot. Ik probeer langzaam aan de pik te wennen, ze begint mij langzaam te neuken met de rubberen paal. Het genot komt weer langzaam terug, ze rutige halen en stoten neukt ze mij steeds sneller.

Ik voel dat ze het trilmechanise aan zet en de pik die in haar kutje zit begint hevig te trillen. Heel even kan ze mij rustig blijven neuken dan wrden haar bewegingen ongecontroleerd, schokkend en steunend voel ik de trillingen door mijn kontje heen glijden. Ze zakt voorover op mij en blijft dan rustig liggen, mijn pik is weer gegroeid en hangt stijf onder mij.

Ik draai me om en manovreer mezelf zo dat ik met mijn mond bij haar kutje uitkom. Ik maak het broekje met de pikken los en haal de kleie pik uit haar kutje en maak de grotere los.

Ik lik langzaam en voorzichtig haar natte poesje, ik hoor haar jammeren en ze gaat iets verliggen waardoor ik gemakkelijker met mijn tong bij haar klitje kan komen. Ik zet de grote pik aan en breng hem trillend in haar zeiknatte kutje, met langzame halen begin ik haar ermee te neuken. Ze gaat op haar knieen iets omhoog, ik krijg nog meer ruimte om haar hele kutje te likken. De kleine pik is erg nat van haar kutje en die duw ik zachtjes tegen haar sterretje aan, heel even merk ik dat ze het niet echt wil maar dan zet ik hem ook aan en laat hem voorzichtig naar binnen glijden.

Kreunend laat ze de kleine pik helemaal in haar kontje glijden, met mijn tong lik ik langs haar lipjes en dan voel ik haar heerlijke lippen zich rong mijn harde paal sluiten. Ik probeer mezelf goed in te houden want het genot zit al heel erg hoog. Ik merk aan haar zuigen en verkrampen dat ze langzaam begint klaar te komen. Ineens stroomt er een kleine straal vocht uit haar kutje en het hele lichaam kan niet meer stil liggen, met haar tanden bijt ze hard in mijn pik en ik kom gelijk hevig spuitend in haar mond klaar.

Ik klap zowat", zei de jarige Yvonnne. Yvonne en Brigitte deelden samen een studentenflat en hadden besloten om dit jaar samen met de auto naar Noorwegen te gaan om daar een beetje uit te rusten van al het leren. Alhoewel ze vaak met jongens op stap gingen hadden ze het weleens met elkaar gedaan. Brigitte zette de auto aan de kant. Yvonne stapte uit, trok haar korte rokje op liet, haar kleine slipje zakken en begon te plassen. Brigitte was inmiddels ook uitgestapt, liep om de auto heen en ging op haar knieen voor haar vriendin zitten.

Brigitte keek haar vriendin met een geile blik aan en begon met haar mond in de richting van de straal te bewegen. Yvonne probeerde de straal af te knijpen maar de druk vanuit haar blaas was zo hevig dat ze dat niet kon. De tong van Brigitte raakte de straal het eerst, ze proefde de scherpe smaak van de urine, nu duwde ze haar hele mond eronder en dronk gulzig van het gele sap, het liep langs haar kin en hals zo op haar blouse maar niets kon haar nog stoppen.

Langzaam begon ze omhoog te bewegen tot ze de zeiknatte gleuf had bereikt. Yvonne was van dit alles behoorlijk op gewonden geraakt en pakte het hoofd van Brigitte.

En terwijl ze de laatste druppels pis naar buiten perste duwde ze het gezicht van Brigitte zo stevig mogelijk tegen haar poesje aan. Een lik over de Brigitte over de vochtige kut was voldoende om Yvonne luid kreunend klaar te laten komen. Ik wist trouwens niet dat jij van plassex hield" "Ik ook niet, maar ik kreeg er gewoon zin in toen ik jou daar zo zag staan, en er tussen die lekkere lange benen van jou zo'n mooie gele straal naar beneden kletterde.

En daar is onze hut al. De meisjes pakte hun spullen uit, verkleedde zich, kookten en aten. Na het eten gingen ze samen op de bank zitten. Yvonne deed haar arm om Brigitte en drukte haar mond op de lippen van haar vriendin, deze deed ze vaneen en duwde zachtjes met haar tong tegen die van Yvonne.

Deze reageerde fel en de kus werd heviger en wilder. Ze begon zachjes de borsten te masseren en op de linker tepel te sabbelen. Yvonne haar hand gleed langzaam onder het rokje van Brigitte en begon door het slipje haar venusheuvel te strelen. Brigitte trok haar T-shirt uit en Yvonne begon al likkend en zoenend haar weg naar beneden te zoeken. Ze trok het rokje uit en bekeek haar vriendin. Deze lag voor haar op de bank met alleen nog een slipje en een paar schoenen met naaldhakken aan.

Ze kustte de voet van Brigitte en gleed likkend via de binnenkant van de lekkere benen naar boven. Zachtjes wreef ze over kruis van het slipje, haar vriendin begon al aardig nat en heet te worden. Ze rook aan het slipje en begon het poesje door de dunne stof heen te kussen. Brigitte stond op en Yvonne draaide haar om.

Hhet minuscule slipje was niet genoeg om de billen helemaal te bedekken. Yvonne legde op iedere bil een hand en begon ze zachtjes te masseren. Ze trok het slipje naar beneden en kuste en beet zachtjes in de heerlijke billen.

Brigitte zakte wat verder door zodat haar billen iets verder uit elkaar gingen. Yvonne trok ze uit elkaar en begon met lange halen de bilnaad te likken.

Na een paar likken stopte ze bij het bruine roosje en zoog erop. Ze proefde de bittere smaak van het kontgat. Ze duwde zachtjes met haar tong in het nauwe gat. Brigitte draaide zich om op de bank, zodat haar poesje naar boven kwam te liggen.

Yvonne viel als een bezetene aan op de kut. Brigitte werd steeds geiler, een vinger in haar kont en gevingerd en gelikt in haar poesje.

Yvonne vond in de bovenste plooien van de kut de inmiddels keihard geworden clitoris. Zchtjes begon ze eraan te likken, knabbelen en wrijven. Ze hoorde hoe Brigitte haar hoogtepunt naderde. Brigitte's lichaam begon te schokken en ineen te krampen. Uit haar poes kwam meer geil gedropen en Yvonne ging daarom nog harder likken. Brigitte klemde het hoofd van Yvonne tussen haar dijen.

En toen ze een beetje rustiger werd kon Yvonne zich lostrekken. Brigitte stond op en liep naar de slaapkamer. Snel kleedde Yvonne zich uit. Toen Brigitte terugkwam zag Yvonne dat ze een kunstpenis had voorgebonden. Yvonne liet zich op de knieen zakken en begon de rubber lul te strelen en te zuigen. Toen de dildo goed nat was trok Brigitte hem uit de geile mond van Yvonne. Ze gaf een paar speelse klappen op de goddelijke billen en trok ze toen wild uit elkaar. Ze liet een straal speeksel in de kontgleuf lopen en begon die uit te smeren.

Bij het bruine rozetje aangekomen, duwde ze wild haar vinger binnen in de nauwe kont. Nadat Yvonne wat was ontspannen zette ze de ronde kop van de lul in de opening en duwde hem ruw naar binnen. De penis was veel te groot voor haar kont, maar na een paar flinke halen van Brigitte begon de pijn over te gaan in een aangename tinteling. Brigitte kustte haar in de nek en toen ze haar hoofd omdraaide fel op haar mond.

De tongen fliste snel heen en weer. Brigitte streelde vanachter de stevige borsten van Yvonne en trok aan de harde spenen. Ze liet een hand zakken en gleed via haar buik en kleine bosje schaamhaar naar haar hete en natte gleufje. Zachtjes begon ze tussen de lipjes te zoeken naar de clitoris. Toen ze die gevonden had begon ze erover te wrijven in het zelfde ritme als ze de dildo in en uit de kont schoof. Sneller en wilder begon Brigitte te neuken en te vingeren.

En sneller en wilder begon Yvonne te kronkelen en mee te bewegen. Yvonne beleefde een bizar hoogtepunt, gevingerd en in je kont geneukt worden door een vrouw.

Maar juist dat bizarre maakte dat ze extra opgewonden was en ze realiseerde zich op dat moment dat een jongen haar dit gevoel nooit kon geven. De lul maakte een ploppend geluid toen Brigitte hem uit de strakke rood geneukte kont trok.

In de slaapkamer aangekomen ging Yvonne uitgestrekt op bed liggen. Brigitte ging in tegenover gestelde richting op haar liggen en begon aan de nog hete kut te likken. Yvonne trok aan de kont van Brigitte totdat ze het zelfde kon doen. Ze begon haar tong in de slijmerige opening de duwen. Brigitte deed het zelfde bij haar. De kutten werden heter en vochtiger.

En beide meisjes begonnen meer van elkaars sap te drinken. Het tempo van de in-, uitgaande tongen liep langzaam op. Vingers werden in gaten geduwd en clitorissen werden gelikt en gezogen. En weer kwamen ze kreunend en gillend klaar. De meisjes zweefde zowat een volle week lang van orgasme naar orgasme. En toen ze een week later weer naar huis reden zei Yvonne, "Dat moesten we vaker doen zo'n uitrust vakantie".

En nog meer uitgeput als dat ze vertrokken kwamen ze weer terug in hun flat, waar sinds die tijd geen vriend meer is geweest. Maar des te meer vriendinnen, maar daarover een andere keer. Daaroverheen trok ik een topje aan, een spijkerbroek en een strak truitje. Toen ik beneden kwam had mijn vriend vreemd genoeg het eten al klaar staan.

Nadat we gegeten hadden maakte ik me klaar om te vertrekken, mijn vriend drukte me nog op het hart dat Luc ons erg goed geholpen had en dat we hem daar zeer dankbaar voor moesten zijn. Werk gewoon behulpzaam mee en zie maar hoe laat je thuis bent". Hij deed de deur open kuste me gedag en nam mijn jas aan. Luc droeg een witte broek zoals broeders en chirurgen deze ook wel dragen met een wit shirt.

Hij leidt me zijn woonkamer binnen en bied me een kop koffie aan. Vreemd dat ik Luc ondertussen goed heb leren kennen maar nog nooit eerder bij hem ben geweest.

Hij heeft een gezellige woonkamer die weinig verraad van het ruige vrijgezelle leven dat hij leidt. Na de koffie zegt Luc "Zullen we dan maar beginnen? Ik knik en loop achter hem aan naar boven. Hij leidt me een ruime kamer binnen waar een bureau staat waaraan hij studeert.

Er hangen diverse posters aan de wand met dwars doorsneden van mensen en organen, met allerlei Latijnse benamingen erbij. In het midden staat een heuse onderzoekstafel met alles er op en er aan. Ik trek mijn schoenen, sokken, broek, trui en topje in deze volgorde uit. Dan haal ik eens diep adem en haak mijn BH los. Ik laat de bandjes van mijn schouders vallen en mijn borsten komen bloot. Luc probeert net te doen alsof er niets aan de hand is en probeert mij met wat grapjes te ontspannen.

Dan begint Luc het onderzoek zoals dat eigenlijk altijd begint. Hij meet mijn gewicht en lengte, luistert naar mijn hart en longen en meet mijn bloeddruk. Dan laat Luc mij zittend plaats nemen op de onderzoekstafel. Hij geeft aan dat ik met rechte rug moet zitten en mijn armen langs mijn zij moet houden. Luc komt voor me staan en verteld dat hij mijn borsten gaat onderzoeken. Alleen al de aankondiging doet me rillen en mijn tepels opstijven. Nog voor zijn handen 1 van mijn borsten raakt zijn mijn tepels al keihard.

Dan voel ik vingers een borst van mij aanraken. Met een ronddraaiende beweging betasten zijn naakte vingers mijn borst. Zijn andere hand die in eerste instantie alleen maar mijn borst ondersteunt begint nu langzaam mijn borst te kneden.

Wat voor maat heb je precies? Tussen zijn vingers pakt hij mijn tepel vast en rolt deze voorzichtig tussen zijn vingertoppen. Dan begint hij aan mijn andere borst. Het lijkt wel of dat zijn aanrakingen steeds meer weg krijgen van een minnaar dan van een dokter, denk ik bij mezelf. Of ligt dat nu aan mij?. Luc laat mijn borst los en loopt naar het bureau waar hij een fotocamera pakt. Luc maakt foto's van mijn bovenlichaam aan de voorzijde en van mijn zijaanzicht.

Hij legt de camera weer weg en begint nogmaals mijn borsten uitgebreid te "onderzoeken" en ik kan je vertellen dat dit zo langzamerhand zijn uitwerking op mij begint te krijgen. Zijn warme handen kneden heerlijk mijn borsten, en zijn zachte vingers spelen heerlijk met mijn tepels. Dan vraagt hij mij om achterover te gaan liggen en weer mijn handen achter in mijn nek te plaatsen. Weer maakt hij eerst een paar foto's van mij en een paar close-ups van mijn borsten om daarna weer mijn borsten te betasten.

Langer dan het gemiddelde voorspel van mijn vriendje duurt. Dan valt bij hem kennelijk een muntje en vraagt mij "Heeft Edwin je niet van tevoren ingelicht? Nu valt bij mij het kwartje. Vandaar dat Edwin zo zenuwachtig deed toen ik wegging en er zo vreemd in om sprak denk ik bij me zelf.

Ik kan nu nooit meer een ander model regelen en zonder dit onderzoek kan ik mijn scriptie niet afschrijven dat ik vrijdag moet inleveren. Ik kom overeind en klim van de tafel terwijl ik me bedenk in wat voor een vreemde situatie ik ben beland.sex met vreemde voorwerpen lik me pik

..
Gratis film sex dikke toeten

  • Erotische massage delft dik en geil
  • Escort nederland escorte in limburg
  • Latina babe showt haar lekkere volle billen en mooie tieten.
  • Sexy blonde snol weet wel raad met die grote porno pik. Hij vraagt me mijn mond te openen en plaats de thermometer hierin waarna ik mijn mond weer sluit.
  • Sexdate ede prive ontvangst schiedam


Gay zoekt kutje hard neuken