opgerekte kut lekkere dikke pik

Die dikke lul zorgt ervoor dat haar kutje superstrak opgerekt wordt. Ze wisselen, lange dunne gaat er in 4 stoten helemaal in, ze blijft die dikke zwarte lul pijpen.

Ondertussen ramt de blanke zijn lange lul er helemaal in en ik zie dat hij van plan is zijn vinger in haar kont te boren.

Ondertussen staat de donkere man alles te filmen maar dat ziet ze niet. Hij maakt een close up van zijn dikke zwarte lul in strakke kutje terwijl ze met haar ogen dicht de derde man blijft pijpen. Dit is met afstand de dikste lul die ik ooit heb gezien. Ze kan hem echt maar net in haar mond krijgen. Zijn eikel is echt megagroot en zijn ballen lijken wel zo groot als appels. Deze man wil nu ook neuken.

Maar Louise lijkt nu, voor het eerst, tegen te stribbelen. Mijn kutje staat in de fik…… Het lijkt wel alsof ik verdomme denk met mijn kut, in plaats van mijn verstand. Sorry……ik kan niet stoppen…. Haar kleine schaamlippen zijn ongelooflijk strak om zijn paal gespannen.

Elke keer als hij erin en eruit stoot glijden de lippen over zijn dikke knots heen. Ze zuigt er als een gek aan en wenkt de derde. Die doet een stap naar voren zodat ze hem kan aftrekken. De 3e man kreunt en spuit alles over haar tieten heen. De donkere man komt ook en spuit zijn sperma erbij.

De blanke man filmt alles maar ze ziet het nog steeds niet. Ik wil ook klaarkomen, vinger me effe alsjeblieft! Hij speelt met zijn andere hand met haar klitje. Dus daarom staat haar kut in de fik. Die smeerlappen hebben haar in de fik gezet met sambal. De 3e man gaat achter haar staan, smeert een lik sambal op zijn pik en begint Louise weer te neuken. Louise heeft het niet meer. Louise zegt niets maar als de mannen dreigen te stoppen zegt ze haar naam en geef ze ons adres.

Ze begint te kreunen…… de donkere man wenkt de 3e man, deze stopt zonder pardon zijn inmiddels weer harde paal in haar kut en de donkere man gaat voor haar staan. Louise pakt zijn snikkel en pijpt hem. Dan ziet ze de camera.

Ze schrikt maar kan niet stoppen omdat haar kutje nu nog harder brandt. Ze voelt een vinger in haar kont terwijl de 3e man haar diep neukt. Dan neuken we he helemaal ondersteboven. Pas als wij niet meer kunnen mag je weer naar huis. Kom je niet dan zetten we dit filmpje op facebook, met naam en adres. Gelukkig had ze die dikke lul in haar mond, anders had ze de hele buurt bij elkaar geroepen.

De drie mannen liepen weg. Louise kleedde zich aan en leek toen pas weer te beseffen dat ik er ook bij was, en alles had gezien. Wat als ik er niet naar toe ga? Hoe weet ik waar ze wonen? Haar besluit leek duidelijk, volgende week weer!!!! Ik kwam op een woensdagmiddag thuis uit het werk. Ik kon Louise nergens vinden. Boven gekomen hoorde ik ze op bed huilen. Wat is er gebeurd, waarom huil je?

Ik kreeg enkel haar telefoon in mijn handen geduwd. Ze had de 3 mannen vandaag dus bezocht. Neuken, pijpen, trekken……… alles kwam langs. En halverwege het filmpje zag ik duidelijk dat ze ook in haar kont werd geneukt. Alle drie de mannen, en allemaal zo diep als mogelijk…. Het werd nog gekker. Een sandwich waarin ze de twee donkere mega dikke lullen in haar kut en kont had terwijl ze de blanke pijpte.

Ik had genoeg gezien. Je wil niet scheiden? Ik moest om Na 5 minuten werd ik opgehaald door die blanke. In het huis moest ik direct al mijn kleren uitdoen en hij smeerde iets over mijn schaamlippen. Toen ik de huiskamer binnen kwam zaten de twee donkere mannen er al, met een keiharde lul.

Ik moest tussen de twee in gaan zitten. Op de tafel stond een potje met daarop duidelijk Viagra. Ik moest ze allebei aftrekken en de blanke kwam voor me staan. Voor ik het wist werd ik gevingerd, trok twee man af en zoog aan een lange lul.

Hem liet ik klaarkomen in mijn mond. Hij spoot tot achter in mijn keel en ik slikte alles gulzig door. De andere man was me nu steeds harder aan het neuken en stak intussen ook zijn duim in mijn kont. Dat was voor mij het punt dat ik voelde dat ik klaar ging komen.

Hij ging steeds wilder tekeer en ja hoor Daarna lekker onder de douche en weer naar beneden. Daar hebben we nog wat gedronken en zijn naar huis gegaan.

Ik had niet meer aan dan mijn mini rokje en een topje. Verder een lekkere blote kut en stijve tepels tegen de stof van mijn topje.

Onderweg zei mijn man dat hij nog wat wilde gaan drinken in een kroeg onderweg. En zo gezegd zo gedaan. Toen we daar binnen kwamen was de kroeg bijna leeg. Toevallig waren er nog een paar jongens die we kenden.

Ze probeerden me uit te dagen. De ene had zijn hand al onder mijn rokje en riep luid uit: Die heeft een blote kut!!!! Waarop de andere zei dat ik dat dan maar eens moest bewijzen. Langzaam deed ik mijn rokje omhoog en liet mijn blote kutje zien. Die mannen kregen spontaan een stijve. Ze wonden me steeds meer op. Het geil liep alweer uit mijn kutje.

Ik liet me nu betasten door beide jongens. Mijn man stond verlekkerd te kijken. Hij stelde toen voor om het feestje thuis voort te zetten. Daar hadden die jongens wel oren naar Ze stapten bij ons in de auto en we reden naar huis. In dez auto was ik al maar begonnen met het lekker pijpen van die jonge pikken. Nou, ze waren goed voorzien moet ik zeggen.

En zo te merken hadden ze al een tijdje geen sex meer gehad. Toen we thuis kwamen heb ik mezelf uitgekleeden ben met mijn benen ver open op de bank gaan liggen.

De ene stond met zijn pik boven me, zodat ik hem goed kon pijpen. De andere zat naast me met zijn vingers in mijn kutje. Mijn man had intussen de camera gepakt en was alles met een stijve pik aan het filmen. Leuk voor onze prive collectie zei hij. In de tussentijd had ik een condoom over de pik die ik juist gepijpt had gedaan. Ik ging gebukt over de andere jongen staan zodat ik hem lekker kon pijpen.

De jongen stak zijn lul diep in mijn kut. Hij had een heerlijke lange en vooral superdikke pik. Hij vroeg me op de grond te gaan liggen zodat hij me lekker diep kon neuken. De andere had intussen ook een condoom om. Ik legde de eerste jongen op de grond en ging met mijn natte kut boven op hem zitten.

Zo kon ik zelf bepalen hoe diep hij in me ging. En dat was heeeel diep. Ik vroeg de andere toen om mijn kontje een beetje op te rekken. Hij spuugde op zijn vingers en begon zachtjes mijn kont te vingeren. Al snel zaten er 3 vingers in. Ik zei dat ik nu wel genoeg opgerekt was om er een lekkere pik in te hebben. Hij zette zijn pik voor mijn sterretje en stootte hem erin. Wouw, 2 pikken tegelijk in mijn lijf. Mijn man werd erg opgewonden en vroeg of ik nog ergens plaats had voor een derde pik.

Ik opende mijn lekkere pijpmondje Hij stak zijn lul erin en zo neukte ik met 3 lullen in me. Dat noem ik nu nog eens lekker genieten.

Gangbang advertenties meesteres gezocht
opgerekte kut lekkere dikke pik

Die dikke lul zorgt ervoor dat haar kutje superstrak opgerekt wordt. Ze wisselen, lange dunne gaat er in 4 stoten helemaal in, ze blijft die dikke zwarte lul pijpen. Ondertussen ramt de blanke zijn lange lul er helemaal in en ik zie dat hij van plan is zijn vinger in haar kont te boren.

Ondertussen staat de donkere man alles te filmen maar dat ziet ze niet. Hij maakt een close up van zijn dikke zwarte lul in strakke kutje terwijl ze met haar ogen dicht de derde man blijft pijpen. Dit is met afstand de dikste lul die ik ooit heb gezien. Ze kan hem echt maar net in haar mond krijgen. Zijn eikel is echt megagroot en zijn ballen lijken wel zo groot als appels. Deze man wil nu ook neuken. Maar Louise lijkt nu, voor het eerst, tegen te stribbelen.

Mijn kutje staat in de fik…… Het lijkt wel alsof ik verdomme denk met mijn kut, in plaats van mijn verstand. Sorry……ik kan niet stoppen…. Haar kleine schaamlippen zijn ongelooflijk strak om zijn paal gespannen. Elke keer als hij erin en eruit stoot glijden de lippen over zijn dikke knots heen. Ze zuigt er als een gek aan en wenkt de derde. Die doet een stap naar voren zodat ze hem kan aftrekken. De 3e man kreunt en spuit alles over haar tieten heen. De donkere man komt ook en spuit zijn sperma erbij.

De blanke man filmt alles maar ze ziet het nog steeds niet. Ik wil ook klaarkomen, vinger me effe alsjeblieft! Hij speelt met zijn andere hand met haar klitje. Dus daarom staat haar kut in de fik. Die smeerlappen hebben haar in de fik gezet met sambal. De 3e man gaat achter haar staan, smeert een lik sambal op zijn pik en begint Louise weer te neuken. Louise heeft het niet meer. Louise zegt niets maar als de mannen dreigen te stoppen zegt ze haar naam en geef ze ons adres.

Ze begint te kreunen…… de donkere man wenkt de 3e man, deze stopt zonder pardon zijn inmiddels weer harde paal in haar kut en de donkere man gaat voor haar staan. Louise pakt zijn snikkel en pijpt hem. Dan ziet ze de camera. Ze schrikt maar kan niet stoppen omdat haar kutje nu nog harder brandt. Ze voelt een vinger in haar kont terwijl de 3e man haar diep neukt.

Dan neuken we he helemaal ondersteboven. Pas als wij niet meer kunnen mag je weer naar huis. Kom je niet dan zetten we dit filmpje op facebook, met naam en adres. Gelukkig had ze die dikke lul in haar mond, anders had ze de hele buurt bij elkaar geroepen. De drie mannen liepen weg. Louise kleedde zich aan en leek toen pas weer te beseffen dat ik er ook bij was, en alles had gezien. Wat als ik er niet naar toe ga?

Hoe weet ik waar ze wonen? Haar besluit leek duidelijk, volgende week weer!!!! Ik kwam op een woensdagmiddag thuis uit het werk. Ik kon Louise nergens vinden. Boven gekomen hoorde ik ze op bed huilen. Wat is er gebeurd, waarom huil je? Ik kreeg enkel haar telefoon in mijn handen geduwd. Ze had de 3 mannen vandaag dus bezocht. Neuken, pijpen, trekken……… alles kwam langs.

En halverwege het filmpje zag ik duidelijk dat ze ook in haar kont werd geneukt. Alle drie de mannen, en allemaal zo diep als mogelijk…. Het werd nog gekker.

Een sandwich waarin ze de twee donkere mega dikke lullen in haar kut en kont had terwijl ze de blanke pijpte. Ik had genoeg gezien.

Je wil niet scheiden? Ik moest om Na 5 minuten werd ik opgehaald door die blanke. In het huis moest ik direct al mijn kleren uitdoen en hij smeerde iets over mijn schaamlippen. Toen ik de huiskamer binnen kwam zaten de twee donkere mannen er al, met een keiharde lul.

Ik moest tussen de twee in gaan zitten. Op de tafel stond een potje met daarop duidelijk Viagra. Ik moest ze allebei aftrekken en de blanke kwam voor me staan.

Voor ik het wist werd ik gevingerd, trok twee man af en zoog aan een lange lul. Hem liet ik klaarkomen in mijn mond. Hij spoot tot achter in mijn keel en ik slikte alles gulzig door. De andere man was me nu steeds harder aan het neuken en stak intussen ook zijn duim in mijn kont.

Dat was voor mij het punt dat ik voelde dat ik klaar ging komen. Hij ging steeds wilder tekeer en ja hoor Daarna lekker onder de douche en weer naar beneden. Daar hebben we nog wat gedronken en zijn naar huis gegaan.

Ik had niet meer aan dan mijn mini rokje en een topje. Verder een lekkere blote kut en stijve tepels tegen de stof van mijn topje. Onderweg zei mijn man dat hij nog wat wilde gaan drinken in een kroeg onderweg. En zo gezegd zo gedaan. Toen we daar binnen kwamen was de kroeg bijna leeg. Toevallig waren er nog een paar jongens die we kenden. Ze probeerden me uit te dagen.

De ene had zijn hand al onder mijn rokje en riep luid uit: Die heeft een blote kut!!!! Waarop de andere zei dat ik dat dan maar eens moest bewijzen. Langzaam deed ik mijn rokje omhoog en liet mijn blote kutje zien.

Die mannen kregen spontaan een stijve. Ze wonden me steeds meer op. Het geil liep alweer uit mijn kutje. Ik liet me nu betasten door beide jongens. Mijn man stond verlekkerd te kijken. Hij stelde toen voor om het feestje thuis voort te zetten. Daar hadden die jongens wel oren naar Ze stapten bij ons in de auto en we reden naar huis. In dez auto was ik al maar begonnen met het lekker pijpen van die jonge pikken. Nou, ze waren goed voorzien moet ik zeggen. En zo te merken hadden ze al een tijdje geen sex meer gehad.

Toen we thuis kwamen heb ik mezelf uitgekleeden ben met mijn benen ver open op de bank gaan liggen. De ene stond met zijn pik boven me, zodat ik hem goed kon pijpen.

De andere zat naast me met zijn vingers in mijn kutje. Mijn man had intussen de camera gepakt en was alles met een stijve pik aan het filmen.

Leuk voor onze prive collectie zei hij. In de tussentijd had ik een condoom over de pik die ik juist gepijpt had gedaan. Ik ging gebukt over de andere jongen staan zodat ik hem lekker kon pijpen. De jongen stak zijn lul diep in mijn kut. Hij had een heerlijke lange en vooral superdikke pik.

Hij vroeg me op de grond te gaan liggen zodat hij me lekker diep kon neuken. De andere had intussen ook een condoom om. Ik legde de eerste jongen op de grond en ging met mijn natte kut boven op hem zitten.

Zo kon ik zelf bepalen hoe diep hij in me ging. En dat was heeeel diep. Ik vroeg de andere toen om mijn kontje een beetje op te rekken. Hij spuugde op zijn vingers en begon zachtjes mijn kont te vingeren. Al snel zaten er 3 vingers in. Ik zei dat ik nu wel genoeg opgerekt was om er een lekkere pik in te hebben. Hij zette zijn pik voor mijn sterretje en stootte hem erin. Wouw, 2 pikken tegelijk in mijn lijf.

Mijn man werd erg opgewonden en vroeg of ik nog ergens plaats had voor een derde pik. Ik opende mijn lekkere pijpmondje Hij stak zijn lul erin en zo neukte ik met 3 lullen in me. Dat noem ik nu nog eens lekker genieten.


Hij speelt met zijn andere hand met haar klitje. Dus daarom staat haar kut in de fik. Die smeerlappen hebben haar in de fik gezet met sambal. De 3e man gaat achter haar staan, smeert een lik sambal op zijn pik en begint Louise weer te neuken. Louise heeft het niet meer. Louise zegt niets maar als de mannen dreigen te stoppen zegt ze haar naam en geef ze ons adres. Ze begint te kreunen…… de donkere man wenkt de 3e man, deze stopt zonder pardon zijn inmiddels weer harde paal in haar kut en de donkere man gaat voor haar staan.

Louise pakt zijn snikkel en pijpt hem. Dan ziet ze de camera. Ze schrikt maar kan niet stoppen omdat haar kutje nu nog harder brandt. Ze voelt een vinger in haar kont terwijl de 3e man haar diep neukt. Dan neuken we he helemaal ondersteboven. Pas als wij niet meer kunnen mag je weer naar huis. Kom je niet dan zetten we dit filmpje op facebook, met naam en adres. Gelukkig had ze die dikke lul in haar mond, anders had ze de hele buurt bij elkaar geroepen.

De drie mannen liepen weg. Louise kleedde zich aan en leek toen pas weer te beseffen dat ik er ook bij was, en alles had gezien. Wat als ik er niet naar toe ga? Hoe weet ik waar ze wonen?

Haar besluit leek duidelijk, volgende week weer!!!! Ik kwam op een woensdagmiddag thuis uit het werk. Ik kon Louise nergens vinden. Boven gekomen hoorde ik ze op bed huilen. Wat is er gebeurd, waarom huil je? Ik kreeg enkel haar telefoon in mijn handen geduwd. Ze had de 3 mannen vandaag dus bezocht.

Neuken, pijpen, trekken……… alles kwam langs. En halverwege het filmpje zag ik duidelijk dat ze ook in haar kont werd geneukt. Alle drie de mannen, en allemaal zo diep als mogelijk…. Het werd nog gekker.

Een sandwich waarin ze de twee donkere mega dikke lullen in haar kut en kont had terwijl ze de blanke pijpte. Ik had genoeg gezien.

Je wil niet scheiden? Ik moest om Na 5 minuten werd ik opgehaald door die blanke. In het huis moest ik direct al mijn kleren uitdoen en hij smeerde iets over mijn schaamlippen. Toen ik de huiskamer binnen kwam zaten de twee donkere mannen er al, met een keiharde lul. Ik moest tussen de twee in gaan zitten. Op de tafel stond een potje met daarop duidelijk Viagra. Ik moest ze allebei aftrekken en de blanke kwam voor me staan. Voor ik het wist werd ik gevingerd, trok twee man af en zoog aan een lange lul.

Mijn kutje begon ongelooflijk te branden. Omdat ik het niet uit kon houden ben ik op Jim zijn pik gaan zitten. Na een paar minuten wisselde ze van plek en had ik Mike zijn dikke paal in mijn kut. In de huiskamer stond het zijraam open. Ik moest buiten kijken omdat ze dachten dat er iemand belde maar dat bleek een excuus. Ik hing half uit het raam terwijl John me van achter neukte. Jim kwam door de voordeur naar buiten in een sportbroek maar voor mijn neus haalde hij zijn paal eruit en moest ik hem pijpen.

Ondertussen fietsten er mensen langs en die zagen duidelijk dat ik geneukt werd en een dikke lul in mijn mond had. Ik moest kreunen omdat het lekker was maar kon het niet. Ineens voelde ik weer een vinger in mijn kont, toen ik wilde gillen kreeg ik Mike zijn dikke paal in mijn mond. Mijn kontje voelde lekker, het bloedde niet en ook niet toen John zijn paal erin duwde. Na een paar minuten haalden ze me naar binnen en moest ik op Mike zijn dikke lul gaan zitten, terwijl hij me zachtjes neukte voelde ik dat Jim zijn dikke zwarte lul in mijn kontje duwde.

Ze neukte me allebei in een idioot tempo, gek genoeg bloedde ik helemaal niet Het was echt kei lekker. John stond voor me en kwam ook, hij spoot mijn mond vol en ik heb alles doorgeslikt. Ik dacht dat ze klaar waren maar Mike was nog niet klaar gekomen.

Hij ging op de grond liggen en ik moest er boven op komen zitten. Jon en Jim tilde me bij mijn benen en armen op en hebben me op Mike zijn dikke zwarte paal op en neer laten zakken.

Mijn kut was zo zeiknat dat er continu een soppend geluid hoorbaar was, dat hoor je ook op het filmpje. Toen hij bijna klaarkwam haalde hij zijn paal uit mijn kut en lieten de twee anderen me weer zakken maar nu zat zijn paal in mijn kont. Ik voelde hem klaarkomen. Peter heeft beloofd heel lief te zijn en je pas te neuken als je er zelf om vraagt”. Ik voelde de enorme paardelul tegen mijn heup en sloeg met kloppend hart mijn ogen neer.

De piemel was nog groter dan ik had verwacht. Kloppend stond de enorme knoert overeind. De eikel leek wel een mannenvuist, die paars en dreigend op de dikke knots zat. Het geil parelde al uit de pisbuis. Maar ik wilde wel verwend worden en genoot van twee monden en vier handen die mij heerlijk begonnen te vertroetelen. Terwijl de een mijn tieten bewerkte en op de tepels zoog tot die keihard naar voren priemden, liet de ander zijn tong rond mijn kutje cirkelen.

Het duurde danook niet lang of ik voelde mijn eerste hoogtepunt opkomen. Maar de schoften zorgden ervoor dat ik net niet klaarkwam. Steeds wanneer het geile gevoel van een naderend orgasme door mijn lijf begon te kruipen, hielden ze op en wachtten tot ik weer was bedaard. Tevergeefs rukkend aan mijn boeien probeerde ik mijn handen vrij te krijgen om zelf mijn steeds meer in brand staande kut te bewerken.

Keer op keer brachten ze me op de rand van een hoogtepunt en ik werd steeds hitsiger, zo intens had nog nooit naar een lul verlangd. En daar kwam het: Stamp hem er tot de bodem in. Neuk me maar te pletter. Scheur me voor mijn part helemaal kapot, maar steek die lul in mijn kut en zorg dat ik klaarkom”. Mijn dijen spreidde ik zo wijd mogelijk om het Peter’s dikke knots gemakkelijk te maken.

Ik voelde hoe de enorme eikel mijn kutlippen uit elkaar drukte en langzaam maar zeker mijn in brand staande kut binnendrong. En het deed totaal geen pijn, in tegendeel, het was geweldig. Die keiharde paardelul gaf me een kolossaal intens gevoel, ik werd helemaal opengerekt en alle genotszenuwen in mijn kut werden tot het uiterste gespannen. Steeds dieper werd de enorme lul in mijn op springen staande geile snee gedrukt en spontaan gierde het eerste orgasme door mijn lijf. Ik begon zelf tegen die dikke lul in mijn kut te rijden en vuurde Peter aan me alles te geven.

Hij trok de stamper een stukje terug om hem meteen weer hard tegen mijn baarmoeder te drukken. Sneller ging het dikke ding door mijn kut op en neer, ik werd volledig gevuld, tot diep in mijn schoot voelde ik de enorme lul en alweer schokte een kolossaal daverend hoogtepunt door mijn lijf. Ik werd door een geweldige orgastische golf weggespoeld, heen en weer geworpen in de branding van mijn wellust, voelde even grond onder mijn voeten om weer weg te duiken in een nieuwe verrukking die me tot ongekende hoogte slingerde.

Een regenboog van kleuren dwarrelde voor mijn ogen en ik verloor alle gevoel voor werkelijkheid. Mijn hele wezen leek samengeperst in mijn om Peter’s lul spannende kut en ik voelde hoe het enorme gevaarte leek te zwellen, mijn kut tot berstens toe vulde om met dikke stralen zijn zaad tegen mijn baarmoeder te slingeren. Op dat moment ging ik onder in een orgasme van ongekende intensiteit en ik moet geruime tijd buiten westen zijn geweest.

Toen ik weer bij mijn positieven kwam, lag ik alleen met mijn man in bed, die me lieve woordjes fluisterend zachtjes streelde.

Ik voelde me geweldig.
Oma zoekt slaaf sex in venlo

  • SEX PARTNER GEZOCHT GRATIS SEX ADVERTENTIES
  • SEX ONTVANG VROUW ZOEK SEX
  • Opgerekte kut lekkere dikke pik
  • 114
  • Opgerekte kut lekkere dikke pikTransseksueel zoekt man thuisontvangst brabant


Komkommer kut dikke penissen


Haar kleine schaamlippen zijn ongelooflijk strak om zijn paal gespannen. Elke keer als hij erin en eruit stoot glijden de lippen over zijn dikke knots heen. Ze zuigt er als een gek aan en wenkt de derde. Die doet een stap naar voren zodat ze hem kan aftrekken.

De 3e man kreunt en spuit alles over haar tieten heen. De donkere man komt ook en spuit zijn sperma erbij. De blanke man filmt alles maar ze ziet het nog steeds niet. Ik wil ook klaarkomen, vinger me effe alsjeblieft! Hij speelt met zijn andere hand met haar klitje. Dus daarom staat haar kut in de fik. Die smeerlappen hebben haar in de fik gezet met sambal. De 3e man gaat achter haar staan, smeert een lik sambal op zijn pik en begint Louise weer te neuken.

Louise heeft het niet meer. Louise zegt niets maar als de mannen dreigen te stoppen zegt ze haar naam en geef ze ons adres. Ze begint te kreunen…… de donkere man wenkt de 3e man, deze stopt zonder pardon zijn inmiddels weer harde paal in haar kut en de donkere man gaat voor haar staan.

Louise pakt zijn snikkel en pijpt hem. Dan ziet ze de camera. Ze schrikt maar kan niet stoppen omdat haar kutje nu nog harder brandt. Ze voelt een vinger in haar kont terwijl de 3e man haar diep neukt. Dan neuken we he helemaal ondersteboven. Pas als wij niet meer kunnen mag je weer naar huis. Kom je niet dan zetten we dit filmpje op facebook, met naam en adres. Gelukkig had ze die dikke lul in haar mond, anders had ze de hele buurt bij elkaar geroepen.

De drie mannen liepen weg. Louise kleedde zich aan en leek toen pas weer te beseffen dat ik er ook bij was, en alles had gezien. Wat als ik er niet naar toe ga? Hoe weet ik waar ze wonen? Haar besluit leek duidelijk, volgende week weer!!!! Ik kwam op een woensdagmiddag thuis uit het werk. Ik kon Louise nergens vinden. Boven gekomen hoorde ik ze op bed huilen. Wat is er gebeurd, waarom huil je? Ik kreeg enkel haar telefoon in mijn handen geduwd.

Ze had de 3 mannen vandaag dus bezocht. Neuken, pijpen, trekken……… alles kwam langs. En halverwege het filmpje zag ik duidelijk dat ze ook in haar kont werd geneukt. Alle drie de mannen, en allemaal zo diep als mogelijk…. Het werd nog gekker. Een sandwich waarin ze de twee donkere mega dikke lullen in haar kut en kont had terwijl ze de blanke pijpte. Ik had genoeg gezien.

Je wil niet scheiden? Ik moest om Na 5 minuten werd ik opgehaald door die blanke. In het huis moest ik direct al mijn kleren uitdoen en hij smeerde iets over mijn schaamlippen. Toen ik de huiskamer binnen kwam zaten de twee donkere mannen er al, met een keiharde lul. Ik moest tussen de twee in gaan zitten.

Op de tafel stond een potje met daarop duidelijk Viagra. Ik moest ze allebei aftrekken en de blanke kwam voor me staan. Voor ik het wist werd ik gevingerd, trok twee man af en zoog aan een lange lul. Mijn kutje begon ongelooflijk te branden. Omdat ik het niet uit kon houden ben ik op Jim zijn pik gaan zitten. Na een paar minuten wisselde ze van plek en had ik Mike zijn dikke paal in mijn kut.

In de huiskamer stond het zijraam open. Ik moest buiten kijken omdat ze dachten dat er iemand belde maar dat bleek een excuus.

Ik hing half uit het raam terwijl John me van achter neukte. Jim kwam door de voordeur naar buiten in een sportbroek maar voor mijn neus haalde hij zijn paal eruit en moest ik hem pijpen. Ondertussen fietsten er mensen langs en die zagen duidelijk dat ik geneukt werd en een dikke lul in mijn mond had. Ik moest kreunen omdat het lekker was maar kon het niet. Ineens voelde ik weer een vinger in mijn kont, toen ik wilde gillen kreeg ik Mike zijn dikke paal in mijn mond.

Mijn kontje voelde lekker, het bloedde niet en ook niet toen John zijn paal erin duwde. Na een paar minuten haalden ze me naar binnen en moest ik op Mike zijn dikke lul gaan zitten, terwijl hij me zachtjes neukte voelde ik dat Jim zijn dikke zwarte lul in mijn kontje duwde. Ik voelde me zo vol en ik pakte zijn billen om hem nog dieper in mij te duwen. Hij raakte mijn baarmoeder. Dat het een taboe was interesseerde mij nu niet meer. Mijn zoon neukte me met zijn grote pik en ik stond op het punt heftig klaar te komen.

Hij verhoogde het tempo en stootte zo mogelijk nog dieper in mij. Mijn strakke kut trok zich samen. Plotseling schoot hij zijn warme zaad. Ik voelde hoe hij spoot schot na schot. We hadden een grens overschreden en ik wilde hem laten weten dat het OK was. Toen zijn lul wat slapper werd, stond hij op, bezweet en met zijn nog steeds half harde pik, die glinsterde van mijn de kutsappen.

Ik glimlachte naar hem en stond op en leidde hem naar mijn slaapkamer. Ik was nog bloedgeil en wilde nog meer. We kusten elkaar heftig en vurig, onze naakte lichamen tegen elkaar gedrukt. Rick kuste me intens. Zijn handen knepen en masseerden mijn borsten. Hij zoog afwisselend aan mijn beide tepels. Ik heb gevoelige tepels en ze waren hard, ik wiegde zijn hoofd, terwijl hij zoog.

Hij kuste, likte en beet zacht. Ik kuste hem op zijn borst en buik. Ik pakte zijn grote lul, die inmiddels weer aardig hard was. Ik likte en kuste zijn paarse eikel. Hij rook en smaakte naar seks. De restanten van onze vrijpartij van zojuist. Ik opende mijn mond en omvatte zijn eikel. Snel stond zijn lul keihard recht overeind.

Wat was hij heerlijk groot, lang en dik. Wat verheugde ik mij er op door de harde lul genomen te worden, want dat is wat ik wilde. Geneukt worden door mijn geile zoon. Toen ik uitgelikt en gezoend was, ging ik schrijlings op hem zitten.

Mijn druipende kut boven zijn harde lul. Ik liet me langzaam zakken om zijn lul in mijn kut op te nemen. Mijn kut was drijfnat, omdat ik geil was en door het schot zaad dat Rick al in mij geloosd had.

Ik voelde zijn eikel tegen mijn schaamlippen. Een siddering trok door mijn lichaam en mijn kut trok samen van pure wellust. We kreunden allebei van geil genot. Ik hield van dit standje omdat ik zo controle kon houden en het initiatief. Ik voelde hoe ik voor hem open ging. Zijn harde lul rekte mijn kut langzaam op, hij vulde mij volledig. Ik had het gevoel te barsten. De sidderingen van genot trokken door mijn geile en opgewonden lijf.

Ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder. Ik had mijn beide handen nu op zijn schouders. Ik maakte een draaiende beweging zodat mijn gezwollen clit maximaal gemasseerd werd.

Rick kneep in mijn borsten en trok aan mijn tepels. Het voelde pijnlijk maar het was zalig, pijn is fijn. Zijn harde dikke lul bezorgde mij optimaal genot en geilheid. Rick legde zijn handen op mijn heupen en duwde mij naar beneden om zo diep mogelijk in mij te komen. Ik voel je kutspieren spannen als je omhoog en omlaag gaat.

Wat zit ik lekker diep in je. Het was heerlijk, zijn dikke lul raakte ieder plekje in mijn wellustige kut. Plekjes die nooit eerder aangeraakt waren. Ik bleef hem berijden. Ik had al een paar orgasmes gehad en mijn kut werd weer natter. Ik begon vermoeid te worden van het zitten, maar Rick toonde nog geen tekenen van klaarkomen. Ik denk dat hij voelde dat ik langzamer ging.

Hij ging rechtop zitten en rolde me achterover op mijn rug, terwijl hij zijn heerlijke lul in mijn kut wist te houden. Hij lag nu op mij en begon een gestaag tempo te neuken. Wat voelde dat goed en lekker om eindelijk door mijn zoon geneukt te worden.

Dit is waar ik al die tijd naar heb verlangd. Ik trok mijn benen omhoog, mijn knieën ter hoogte van zijn schouders. Wat een zalig gevoel om telkens die harde stoten van die dikke lul te voelen. Bij iedere stoot werd ik geiler en had ik het gevoel te exploderen.

Rick deed zijn uiterste best zo diep mogelijk te stoten. Neuk je moeders strakke kut. Ik wil je helemaal en diep voelen. Spuit je zaad diep in mij. Oohh, heerlijk, in jouw strakke kut klaar komen. Zijn gezicht toonde zowel plezier, als genot en pijn op het moment dat zijn zaadexplosie kwam. Hij stopte even duwde zijn lul extra diep in mij en toen voelde ik zijn warme zaad.

Zijn schot sperma ontplofte met kracht diep in mij. Na die eerste explosie bleef hij langzaam op en neer gaan en spoot de rest van zijn warme zaad diep in mijn kut. Het was de tweede keer dat hij mijn kut vol spoot en dit voelde nog beter dan de eerste keer. Mijn orgasme bleef maar door gaan en mijn kutspieren trokken samen en zo melkte ik zijn harde lul. Hij liet zich op mij zakken en ik voelde zijn pik schokkende bewegingen maken, die er voor zorgden dat al zijn sperma diep in mijn kut kwam.

Hij maakte zich los van mij en ging op zijn knieën en hij trok ook mij op mijn knieën. Doggy stijl, dat maakte mij extra geil. Ik lag op mijn knieën en ellebogen en mijn kont en kut stonden wijd open voor die dikke lul van Rick.

Hij schoof dichter naar mij toe. Hij drukte zijn eikel tegen de ingang van mijn kutje. Mijn kutlippen waren gezwollen en een beetje pijnlijk van de sex van zojuist. Ik voelde zijn dikke eikel. Toen hij helemaal in mijn kutje zat greep hij mijn heupen. Hij trok me als het ware op zijn pik.

Ik voelde zijn enorme gereedschap naar binnen glijden. Van puur genot en geile opwinding kon ik bijna geen adem meer krijgen.

Rick op deze manier voelen binnen komen was toch weer een totaal andere ervaring. Ik lag op mijn handen en knieën en mijn zoon kliefde mij van achteren. Mijn grote borsten zwaaiden heen en weer door zijn krachtige stoten. Met dit standje raakt hij mij nog dieper. Zijn lul en mijn kut maakten soppende geluiden. En weer voelde ik hem tegen mijn baarmoeder stoten.

Ik was me ervan bewust dat Rick volledig bezit nam van mij. Het was heerlijk en overdonderend. Hij gleed met zijn handen naar mijn hangende borsten.