moeder laat kut zien slaaf gezocht

...

Erotik massage amsterdam milf ontvangt thuis

Maar daar hadden ze nu alle drie geen oog voor, ze wisten echt niet wat te zeggen. Ria voelde het aan en zei, Karel ik denk jij moet maar even opstaan en voor ons alle drie iets te drinken in doen. Het viel op dat moment door de schrik niemand direct op, maar ze zei toch echt voor ons alle drie.

Karel stond op en liep beschaamd langs zijn moeder, hij wilde zijn kleren pakken toen hij zijn moeder hoorde zeggen, nee nee blijf maar net zo naakt als je nu bent. En je mag zelf in de keuken een glas water drinken. Ria keek Els en John aan en zei, blijven jullie daar staan of zullen we gaan zitten? Zonder een woord te zeggen gingen Els en John op de bank zitten, ze waren zo geschrokken dat ze niet wisten wat ze met deze situatie aan moesten.

Ria ging tegenover John en Els zitten en keek ze alle twee doordringend aan. Zo zo, dus mijn zoon is jullie slaafje?

Hoe is dat tot stand gekomen? Els wist even niet waar te beginnen. Ze besloot nu ze betrapt was gewoon weg de waarheid te vertellen, ze vertelde dat ze Karel betrapt had met zijn paal in zijn handen Cuckold verhalen lezend op Gertibaldi. En wat er daarna allemaal gebeurt was. Ria begon te lachen, ha ha de appel is niet ver van de boom gevallen. John en Els keken eerst vragend naar elkaar, daarna vragend naar Ria.

Ria knipoogde naar Els en zei, Els je schoonvader is het zelfde als Karel, dus ik weet waar je het over hebt. Je schoonvader is al 20 jaar mijn slaafje, Oom Wim is al meer dan 10 jaar mijn vaste liefje. Els keek met grote ogen naar Ria, dit had ze nooit achter haar schoonmoeder gezocht, Ria zag het gezicht van Els en lachte, wat is er?

Had je dit niet van ons verwacht? Els moest er nu ook wel om lachen en zei, nee ma dit had ik niet achter jullie gezocht.

Nu was de spanning gebroken, op dat moment kwam Karel binnen met drinken, hij zette alles netjes neer en wist even niet wat hij moest doen. Zijn moeder was ervaren genoeg, ze zei, slaafje jij gaat netjes in de hoek staan, gezicht naar de muur, handen op de rug, als wij je nodig hebben roepen we je wel.

Els vond het geweldig hoe haar schoonmoeder reageerde. Ria knipoogde naar Els en zei, vind je het niet erg dat ik hem ook maar een beetje aan stuur? Els hoefde er niet over na te denken, nee ma nee, je mag met hem doen wat je wilt?

Hoewel Els bedoelde qua opdrachten reageerde Ria direct, o mag ik er alles mee doen wat ik wil? Els dacht nog steeds dat Ria qua zeg maar huishoudelijke opdrachten bedoelde en zei, ja natuurlijk ma. Dit is nieuw voor ons dus wij kunnen nog veel van je leren. Ria keek geil naar Els en zei, dan laat ik me nu even gaan. Op het zelfde moment stond Ria op, ze opende haar rok heel handig en voor iemand wist wat er gebeurde lag de rok op de grond, Ria had alleen nylon kousen aan en geen slip.

Ze ging weer zitten en zei, zoon kom jij eens hier, Karel die nu toch al 42 jaar was wist even niet wat te doen, met gebogen hoofd kwam hij aangelopen. Toen hij voor zijn moeder stond zei die, knielen zoontje, met de nadruk op het verklein woord tje. Kijk zei Ria, als jij stiekem pervers denk te mogen zijn dan zal je moeder je leren wat echt pervers is. Ria opende haar benen nog verder en zei tegen Karel, likken zoontje.

Karel keek schuchter om, wat moest zijn vrouw hier wel niet van denken, hij kon toch zijn moeder niet gaan likken. Els zag het wel zitten en zei, luister naar je moeder slaafje. Karel was nu even de weg kwijt, hij knielde voor zijn moeder, hij zag tot zijn grote schrik dat zijn moeder helemaal kaal geschoren was, nu was hij dat van Els wel gewend, maar zijn bloed eigen moeder? Karel zat nu passief tussen de benen van zijn 62 jarige moeder, zijn moeder was echter ervaren genoeg in Dominant zijn, ze greep haar zoon bij de haren en zei, ben je doof?

Karel begon voorzichtig de schaamlippen van zijn moeder te likken, als snel kreeg hij een tik over zijn hoofd met de woorden, zoontje denk je dat een vrouw daar genoeg aan heeft? Lik je moeder zoals je dat behoort te doen, laat je moeder fatsoenlijk klaar komen en wel NU. Op het zelfde moment drukte ze karel’s hoofd tegen haar kut. Karel begon nu zo goed als hij kon de kale kut van zijn moeder te likken, al snel voelde Ria zich lekker geil worden. Ze vond het een extreem geil idee dat haar zoon haar likte, zonder nadenken opende ze al snel haar blouse en deed ze haar BH los, alle twee lagen ze al snel op de grond.

Ria keek geil naar John, ze had nog nooit een zwarte paal in haar kut gehad nu was haar kans. Ze keek ook geil naar Els die met openmond toe keek hoe haar man de kut van zijn moeder aan het likken was. Ria hijgde tegen Els, schatje mag ik de telefoon even? In een trance stond Els op, pakte de telefoon en gaf die aan haar schoonmoeder.

Ze wilde al weer omdraaien om weer te gaan zitten, maar Ria zei, nee schatje kom even wil je even bedanken. Op het zelfde moment greep ze Els haar hoofd en voor dat Els het wist kreeg ze een natte tongzoen van haar schoonmoeder. Dit voelde beter aan dan verwacht, hoe verwarrend de situatie ook was.

Ria keek Els geil aan en zei, schatje moet jij niet lekker spelen met je lover? Zonder af te wachten belde Ria, haar enige woorden waren, jij komt nu naar Els en Karel, vervolgens hing ze op. Ria gleed meer onderuit al kijkend naar Els en John met de woorden, sorry schatjes ik moet even snel klaar komen. Daarna stoorde ze zich nergens meer aan, ze sloot haar ogen, gaf Karel nog korte opdrachten als hoger, lager, dieper, harder, zachter maar al snel zagen John en Els dat Ria ging klaar komen.

Ria drukte het hoofd van Karel vast tegen haar kut en riep, zo zoontje slikken, want je moeder gaat spuitend klaar komen. Op het zelfde moment kwam Ria luid schreeuwend klaar ze opende haar ogen keek Els strak aan en riep, schatje mijn zoontje likt me klaaaaaaaaaaaaaar.

John en Els vonden het alle twee een geil gezicht hoe een vrouw van 62 zo geil kon klaar komen, geen enkele schaamte, net of het de normaalste zaak van de wereld is dat ze zich door haar zoon laat klaar likken. Toen Ria was klaar gekomen tikte ze Karel op zijn hoofd met de woorden, oke ik ben klaar gekomen, jij kunt terug naar je hoek, direct ging ze weer rechtop zitten.

Ze keek naar Els en vroeg, vind je het niet erg? Els keek geil naar haar schoonmoeder en zei, mam het was een super geil gezicht, wel bizar en pervers maar ook super geil mijn kut is zeik nat. Ria stond op, liep naar Els en kuste haar opnieuw, ook deze keer verdween haar tong bij Els in haar mond, nu streelde ze ook de grote tieten van Els met de woorden, die van jouw zijn steviger als die van mij. Els kuste terug en zei, ja maar die van jouw zijn groter, welke maat BH heb je?

Ria antwoorde Cup H en jij? Els kon even niet antwoorden haar mond was vol even later toen ze de kans kreeg mompelde ze, Cup E. Ria stopte met tongen en zei, is hij exclusief voor je? Els begreep wat Ria bedoelde en mompelde, voor mij niet moet je hem vragen.

In zichzelf moest Els wel lachen, ze kende haar schoonmoeder nu 20 jaar dit had ze nooit verwacht. Ria keek naar John en zei, jij ziet er heerlijk uit, mag deze oude teef jouw wel even pijpen?

Ik heb nog nooit zo’n lekkere geile zwarte paal gepijpt. John wist zich met de situatie geen raad en haalde zijn schouders op.

Voor Ria een teken dat het ja was. Ze gaf Els nog even een zoen en zei, schatje ben zo bij jouw terug, even je vent lenen. Toen nam ze tussen de benen van John plaats en begon zijn paal en ballen te likken, al snel had dit zijn uitwerking bij John en stond zijn paal hard. Ria stopte even met pijpen en zei tegen Els, denk je dat ik dit formaat in mijn reet kan krijgen?

Mijn oude kut kan hem wel hebben maar mijn reet? Els moest wel lachen, Ria was heel ontspannen en noemde de dingen bij zijn naam en was zoals altijd erg direct. Ze hoorde de keuken deur open gaan, Ria keek geil naar Els en zei jij beslist, je kunt hem aan het werk zetten, je kunt hem ook parkeren, ik speel even verder.

Zonder af te wachten zoog ze de zwarte paal van John weer helemaal naar binnen. Els hoefde niet lang na te denken, Jan sta niet zo stom te kijken, kleed je uit en kniel voor me neer. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was, Jan kleede zich al snel uit, afgericht als hij was knielde hij als snel voor zijn schoondochter neer.

Els keek naar Jan en vroeg, moet ik het voor je uittekenen of ga jij eindelijk de kut van je schoondochter klaar likken. Direct begon Jan aan zijn opdracht, Els voelde zich heerlijk, ze had nu van Dominantie en vernederen geproefd, ze wist dat dit was waar ze van genoot. Al kijkend naar haar schoonmoeder die vol overgave John aan het pijpen was, genoot ze van de tong van haar schoonvader. Ondanks dat ze al meerdere keren was klaar gekomen wist ze dat ze ook nu snel klaar zou komen.

Ze kreunde al snel, Ria John kan heerlijk neuken, probeer het eens. Ria sprong op, keek naar John en zei, schatje wil jij deze oude teef neuken? John was door alles nu ook vrijer en zei, wel gat wil je oude slet? Ria ging op zijn hondjes zitten, achterover kijkend zei ze, neuk eerst die oude hoerenkut maar even, dan kun je daarna voorzichtig proberen mijn reet te neuken. John nam achter Ria plaats en was al snel in haar natte kut aan het neuken.

Ria keek opzij naar Els en zag dat Els bijna klaar kwam, ze lachte en zei, jij bent net zo geil als ik. Daarna keek ze achterom en zei tegen John, probeer mijn reet eens? John die anaal geil was trok zich terug en zette zijn eikel tegen de ster van Ria, die voelde de eikel langzaam naar binnen gaan, toen de eikel helemaal in haar geile kont was wilde Ria niet meer wachten.

Met haar volledige gewicht drukte ze zichzelf naar achteren, hierdoor kwam de grote zwarte paal van John tot de wortel in haar. Alle twee een kreet slakend voelde het voor alle twee ook perfect aan. John genoot van dit geile spel, Ria was trots dat ze met haar 62 jaar nog steeds in staat was een zwarte god van midden 30 zo ver te krijgen om haar zo geil te neuken. Ria keek opzij en zag dat Els met gesloten ogen lag te genieten van de bef beurt die haar schoonvader haar gaf. Els schrok op toen ze Ria hoorde roepen, Jan eindelijk word ik weer eens geneukt zoals het moet.

Eindelijk kan ik me weer een vrouw voelen, ik word door een echte man in mijn reet geneukt en niet dat half slappe dingetje van jouw.

Ria was duidelijk woordgeil, ze wond zichzelf maar zeker ook John en Els met haar woorden op. Ria kon zien dat Jan het kutje van Els likte, ze riep, schatje laat je kontje lekker likken door hem, hij is gewend kontjes te likken. Els vond het een geweldig idee, ze genoot van rimmen, dus draaide ze meer naar boven zodat haar schoonvader haar sterretje kon likken. Ze keek opzij toen ze Ria hoorde schreeuwen, ja neuk deze oude slet, deze oude hoer, neuk haar verrot, kom op met je zwarte paal, schuur me in tweeen.

Neuk je klaar in mijn reeeeeeeeeeet en toen kwam Ria duidelijk klaar. Ria was zo geil geworden, ze keek naar Els en riep schatje jouw zwarte prins neukt me klaar, dit is geweldig. Ja, wij moeten jou wel wat laten verdienen anders zal jouw moeder wel denken wat heb jij daar gedaan al die tijd. Toen de Meester tegen Peter zei, ga jij even met Freddy aan de slag dan ga ik even een paar boodschappen doen, als je klaar bent dan zie ik mijn slaafje straks graag in de cel, laat hem maar even wennen aan de cel.

Oké, Ga ik doen Bert, zei Peter. Ik dacht O, mijn God, nee de cel?? Ik kijk met een doodsbange blik Peter aan. Hij dronk van zijn wijntje terwijl de Meester al weg was. Zo Freddy dus jij wilde ervaren om een gewillig slaafje te worden van de Meester? Ik moet je zeggen hij is erg streng, dus wees zeer gehoorzaam in alles wat hij jou opdraagt jongetje. Ik kan er niet veel aan doen tijdens een spel.

Ik denk dat als ik jou zo zie, hij jou zeer aantrekkelijk zal vinden. Ga eens staan Freddy. Doe je shirt eens uit. Ik deed wat mij gevraagd werd. Peter stond op en zegt: Ik deed een stap naar voren en hij begon mij te betasten, ik hield de adem in.

Toen hij mij bij mijn tepels vastpakte zei hij: O, met van alles jongetje, klemmetjes, naalden, hij heeft heel veel speeltjes voor een slaafje. Nou, dat bekijkt hij wel Freddy, wat jij nodig hebt, wees zo gehoorzaam mogelijk.

Doe je korte broek maar uit, ik moet jou voorbereiden voor de Meester terugkomt. Ik deed mijn korte broek los en trok deze erg nerveus uit.

Ik zie dat Peter na zijn kruis grijpt en zie een grote bult in zijn zwembroek. Hij ging zitten en zegt: Peter ik, stotterde, ik kan het niet.

Kom eens bij mij, zei hij. Ik loop op Peter toe. Hij streelde over zijn grote bult in zijn zwembroek. Ik raakte ongewild door de spanning ook opgewonden en dat zag Peter. Hij pakte mijn slipje bij de boord vast en zei wees maar gewillig slaafje Peter zal erg goed voor jou zijn.

Daar ging mijn slipje naar beneden, ik sidderde als een aal zo bang was ik, mijn penis sprong tevoorschijn. Peter pakte hem vast en zei, slaafje daar kan de Meester erg mooi mee spelen, masturbeer jij al een beetje?

Ik heb het al eens gedaan Peter, zeg ik maar nog niet zo vaak. Nu ga je elke dag vele malen klaarkomen slaafje, dat heb jij wel nodig zo te zien.

Draai je maar eens om dan kan ik je billen zien. Dood verlegen draaide ik mij om en werden mijn billen betast.

Wow jij hebt pracht billen slaafje kom maar snel mee, naar binnen. Wij moeten een beetje opschieten voor de Meester terugkomt. In de keuken zegt Peter tegen mij, spring maar even op het aanrecht slaafje. En hij liep weg.

Ik sprong op het aanrecht, toen Peter weer aankwam lopen. Voeten op de rand zei hij. En ik zie een tondeuse. Ik moet jou kaal scheren slaaf, dat is een eerste vereiste van een slaaf. Nee dat wil ik liever niet.

Jij hebt niets te willen slaafje, ik moet jou voorbereiden voor de Meester en hij zette de tondeuse aan. Daarna werd ik geschoren met een scheermes mijn penis stond recht op. Peter duwde hem alle kanten op. Nadat ik helemaal glad was, werd ik gewassen als een klein kind. Zo slaafje nu gaan wij naar de badkamer en ga ik jouw een spoeling geven. Ik werd van het aanrecht geholpen en werd meegenomen naar de badkamer. Op je knieën slaafje en je hoofd op de grond.

Ik dacht wat nu? Peter voelde aan mijn anus, ik schrok hevig en ik zie Peter een potje pakken en hij deed zijn vinger erin, en daarna na mijn anus.

Zo slaafje, ik breng een slangetje in met lauw water als je het niet meer kunt volhouden dan ga je snel op de wc zitten. Na enkele minuten voelde ik mijn buik vol lopen met water.

Stop, zeg ik en het slangetje werd eruit gehaald. Ga op de wc zitten, zei Peter. Ik schrok ervan, waar was dat voor nodig? Na nog twee spoelingen was het alleen schoon water wat eruit kwam.

Ik werd gewassen en na het afdrogen zei Peter: Mijn hart ging als een gek tekeer. Naakt moest ik van de trap aflopen, en kom in een grote ruimte waar ik een deur zag. Hij werd open gedraaid door Peter. Ik moest naar binnen toen het licht werd aan gedaan, een blauwe neon licht begon te branden.

O mijn God ik zag een cel en een tafel, en nog vele andere werktuigen. Dit zijn werktuigen en een schandblok en een grote spiegel waar jij je tranen in kunt zien. Toen kreeg ik het erg benauwd, en zeg: Peter ik ben erg bang, ik durf het toch niet. Nou slaafje, jij kunt nu niet terug, jij mag de Meester niet meer teleurstellen, jij wist waar je op schreef. En ik zie vervolgens Peter zijn zwembroek uit trekken.

Kijk eens, jij hebt mij zelf geil gemaakt dat kan toch niet onbestraft blijven slaafje, en hij pakte mij bij mijn penis vast. Wij gaan heerlijk jou inwijden als slaaf en jij gaat ons vermaken met jouw mooie billen.

Ik werd ongelofelijk bang en trilde over mijn hele lichaam. Ga op eens op je knieën slaaf. Ik dacht dat Peter zo aardig zou zijn, maar nu commandeerde hij mij ook. Doodsbang ging ik op mijn knieën. Ik dacht U bent geen Meester, hoe naïef was ik?

Weglopen was onmogelijk, de deur was op slot gedraaid, dat vond ik al niet fijn en beangstigde mij heel erg. Peter ging voor mij staan en zegt: Dood nerveus opende ik mijn mond. Toen Peter zijn penis in mijn mond duwde. Zo slaaf nu pijp jij mij maar even heel lekker, daarna ga jij de cel in. Ik deed mijn mond op en neer. Dit was dus pijpen, nu begreep ik het, wat ik wel in de magazines had gelezen.

En met je tong likken slaaf. Ik raakte helemaal in paniek, en zeg na een tijdje: Peter ik kan niet meer. Kom mee, zei hij en pakte mij ruw vast en duwde mij door de openstaande deur van de cel naar binnen en met een bons gooide hij de deur dicht.

Ik stond aan de grond genageld en trilde over mijn hele lichaam. Zo slaaf steek je penis door deze ring. Ik zag enkele ringen tussen de tralies.

Doodsbang stak ik mijn penis door een ring. Ik zie Peter met een touwtje in zijn hand en gaat op zijn knieën en pakte mijn ballen en duwde deze door de onderste ring naar buiten en deed er een touwtje om heen. Zo slaaf kun je nog bewegen? Nee Peter, zeg ik.

Maar mag ik weer los Peter, alsjeblieft? Nee, slaaf, dit is een opdracht van de Meester. Toen pakte hij een stel leren boeien en kreeg ik een brede halsband om en polsboeien en enkel boeien.

Ik was in shock, de polsboeien werden aan ringen tussen de tralies vastgemaakt, daarna kwam Peter naar binnen, en streelde hij over mijn billen. Nou slaaf je bent klaar voor gebruik, wees gehoorzaam aan de Meester als hij straks binnenkomt en wees zeer gewillig. Ik vet nog even jouw gaatje met vaseline in dan kan dat zijn werk doen. Ik gilde en zei: En hij deed de deur achter zich dicht met een bons. Hij liep voor de tralies langs en pakte mijn penis even vast. Je bent een ongelofelijk heerlijk speelslaafje en je gaat ook nog eens mooi geld verdienen.

Morgen ga je naakt in het bos werken slaaf. Wacht nu tot de Meester komt, ik zie jou later op de middag. Vooral het 1e gedeelte van het verhaal deed mij zo aan mijn eigen kennismaking met SM denken. Ik had op mijn 16e contact via een het magazine Taboe met een veel oudere Meester uit de Stad Groningen.

De brief die per post thuis arriveerde. Het leugentje om best wil naar je ouders toe. De schrijver heeft het voor mij allemaal zo herkenbaar neergeschreven. Ook de twijfels die bij de jongen oprezen had ik zelf ook. Reactie van subhans op 15 april om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Peter Ik rende naar beneden en liet mijn moeder de brief lezen. Wordt vervolgd… ik hoor de Meester komen.
moeder laat kut zien slaaf gezocht

...


Lekkere geile billen liters zaad spuiten

  • 875
  • 288
  • Rijpe slet neukt bovenop de pik van haar geheime vriendje op een hotelkamer. Sletten in de groepsex garage zuigen aan harde eikels alsof het een snoepje is.