kutje schuren tieten kneden

Gelijk was ik trots op mezelf dat ik in staat was om papa lekkere gevoelens te bezorgen. Even later merkte ik ook dat papa nu veel intensiever met mijn dikke kutje bezig was.

Hij trok opnieuw, maar nu veel steviger, aan mijn jonge schaamlipjes, zoog nog harder op mijn klitje en beet er zelfs af en toe in. Juist van dat bijten en knijpen was is me heel erg bewust en die gevoelens zorgden ervoor dat ik nog harder begon te jammeren als hij beet of kneep. Papa ging zo nog even door en toen voelde ik hoe er vanuit mijn tenen een zeer hete golf langzaam omhoog naar mijn kutje trok.

Ik kon niet meer stilliggen, moest met mijn heupen en kontje bewegen en onwillekeurig kneep ik ook harder in papa zijn piemel. Het volgende moment was het net of er ook een stroom lava vanuit mijn tepelspitsen op weg ging naar mijn buikje. Toen de hete golf vanuit mijn benen de lavastroom vanuit mijn tietjes elkaar bereikten was het net of alle licht uitging en er een prachtig vuurwerk voor mij ontstoken werd.

Ik zag overal schitterde sterren en exploderend vuurwerk. Ook kon ik even geen adem halen. Na enige tijd keerde het licht terug en merkte ik dat ik luid lag te hijgen en kreunen. Ik keek naar beneden recht in de ogen van papa, die op was gehouden met het verwennen van mijn poesje, die mij heel lief toelachten.

Ik voelde inderdaad dat het helemaal nat was tussen mijn dijen en kreunde opnieuw en draaide daarbij ook weer heftig met mijn kontje. Langzaam aan kwam ik tot bezinning en werd de dikke pik van papa weer gewaar. In de voorafgaande minuten was ik zo geconcentreerd op mijn eigen lijf dat ik die piemel helemaal vergeten was.

Opnieuw neem ik hem zachtjes in mijn hand en streel langs de hele lengte. Papa kreunt hierbij en richt zich een beetje op. Nog een beetje achter adem van de spanning vroeg ik “moet ik dan je piemel in mijn mond nemen? Ik was nog steeds geil en eindelijk zou ik nu toch die vorstelijke pik van mij pa in mijn mond krijgen. Ik knikte instemmend en kneep eens lekker in die lange stam. Papa kreunde en kwam op zijn knieën geknield voor mij zitten. Ik hoefde alleen maar mijn mond te openen en die dikke pik naar binnen te schuiven.

Ik richtte me wat op en bracht die dikke rode kop voor mijn mond. Papa op zijn beurt legde een hand in mijn nek en duwde voorzichtig de kop van zijn paal tussen mijn lippen.

Ik likte voorzichtig over de kop net of ik de eerste lik van een heel lekker ijsje nam. Daar waar een ijsje lekker koud en zoet aan je tong is, is de pik van papa bijna heet te noemen en smaakt hij een beetje zoutig.

Niet echt vies, wel lekker eigenlijk. Opnieuw kreunde papa en drukte mijn gezicht verder naar zijn piemel toe, zodat ik een klein stukje in mijn mond had. Opnieuw likte en zoog ik op die hete top en opnieuw kreeg ik een beetje zoutig vocht op mijn tong, hetgeen me weer op begon te winden.

Papa duwde het kussen wat beter in mijn nek, zette zijn beide handen tegen het kopschot van mijn bed en begon zachte neukbewegingen in mijn mond te maken. Door de omgang van de kop werd het steeds moeilijker om er langs te likken. Zeker als hij achter in mijn keel zat.

Even later drukte papa zijn piemel met wat meer kracht in mijn mond en plotseling zat hij helemaal achter in mijn keel. Ik moest slikken om niet te stikken en dus slikte ik en daarbij gleed papa’s lange paal mijn keel binnen.

Ik begon snuivend adem te maken, want via mijn mond ademen was er niet meer bij. Nu de eerste schrik voorbij was en ik me een beetje ontspande kon papa zijn piemel verder naar achteren duwen. Hierbij likte ik met mijn tong, zo goed en kwaad als het ging, langs de lange slang.

Na een paar stevige neukbewegingen van papa zat zijn pik helemaal in mijn mondje en voelde ik de grootte dikke zware zak tegen mijn kin tikken. Ik had ondertussen mijn handen op de harige billen van pappie gelegd en voelde op die manier hoe hij telkens zijn spieren spande om mij in mijn mondje te neuken. Een heerlijk gevoel, harige billen, strakke dikke spieren en dan ook nog een bengelende zak die tegen je kin tikt.

Ik wilde aan die zak voelen en met mijn rechterhand greep ik die vast en betastte hem. Als antwoord op mijn plannetje gromde papa diep in zijn keel en voelde ik dat er twee dikke grote eieren in die zak zaten. Het is een heerlijk gevoel aan mijn vingers, dikke kloten, warme zak en het idee dat er in die zak erg veel mannengeil zit. Papa was ondertussen bezig om zijn pik steeds heftiger en dieper in mijn mond te neuken. Even later hoorde ik hem weer heftig kreunen en voelde ik hoe zijn zak strak werd in mijn vingers en hoe zijn piemel zo mogelijk nog harder werd in mijn mond.

Het volgende moment voelde ik een dikke hete smurrie in mijn slokdarm lopen en toen papa zijn pik terugtrok uit mijn keel kreeg ik een volgende golf in mijn mondje. Het leek wel bloemkoolsaus, alleen dan met een zoutige smaak. Ik slikte het weg, maar kon niet voorkomen dat enkele druppels langs zijn pik uit mijn mondhoek op zijn zak droop. Na een stuk of zes stoten was papa’s zak leeg en werd zijn piemel wat zachter in mijn mond. Ik was trots op mezelf na deze lovende woorden. Ik had mijn papa gepijpt en hem ook nog bevredigd.

Even later kroop papa van mij af, pakte het verscheurde slipje van de grond en veegde het laatste restje sperma van mijn mond.

Hij gooide het broekje weer op de grond en kuste me hartstochtelijk. Al kussend kwam hij lekker strak tegen me aan liggen. Samen hebben we zo een heerlijke poos liggen zoenen.

Tussen het zoenen door liggen papa en ik lekker ontspannen te kletsen en vroeg papa waarom ik in dat oude slipje van mama liep. Ik vertel hem dat ik het lekker vind om zacht spul om mijn lijf te hebben, dus dat het liefst oud en versleten moet zijn. Een bijkomend kenmerk is natuurlijk dat die kleding dan ook dun is en vaak doorschijnend. Dat laatste vind ik erg geil om te zien.

Ook leg ik uit dat ik het lekker vind als kruisjes van slipjes helemaal tussen mijn dikke kutlippen getrokken zitten en dat ik daarom altijd op zoek ben naar slipjes die door anderen weggegooid zijn. Het maakt me niet uit wat voor soort of kleur. Als ik weer iets gevonden heb dat aan mijn eis voldoet neem ik het mee en kijk of ik de verdikkende inleg van het kruisje kan verwijderen.

Ook sloop ik het elastiek, als dat aanwezig is uit de pijpjes. Enkele keren goed wassen en het slipje is klaar voor gebruik. Doordat de stof zeer dun is, moet ik dikwijls meerdere keren per dag een schone aantrekken. Maar ik heb er genoeg op voorraad. Ik laat hem nog weten dat te kleine slipjes het lekkerst zitten als ik geil omdat ze dan zo lekker prikkelend over mijn kietelknopje schuren.

Na deze bekentenis is het weer tijd om lekker even met pappie te knuffelen. Ik merk dat zijn piemel weer stijf begint te worden en ook dus vraag ik “wordt je alweer geil papa? Ik merk dat de tijd er is om mijn kleine meisje om te dopen tot een jonge geile vrouw”, vervolgt hij lief fluisterend en begint mijn borsten met zijn handen te liefkozen. Als hij even later speels in mijn tepels knijpt kreun ik het uit van geile spanning en voel ik de eerste warme golven weer door mijn lijf stormen.

Papa blijft mijn tepeltjes plagen door er steeds vaker zacht aan te trekken en ondertussen wisselen we lekkere tongzoenen en glijdt zijn andere hand via mijn dikke onderbuikje weer richting van mijn kleine dikke geilende kutje. Ik grijp onmiddellijk die lekkere stijve pik van hem en ben weer verbaasd over de dikte en de lengte ervan.

Omdat ik een nieuw avontuur begin ben ik best zenuwachtig, maar papa streelt zo heerlijk over mijn buikje en poesje dat ik al snel niet meer over dat probleem kan nadenken. Het enige wat ik nog wil is voelen hoe die lekkere dikke vette pik in mijn kleine dikke poesje past. Papa is weer bezig om mijn gaatje te verkennen met zijn vingers en nu voel ik hoe hij meerdere vingers voorzichtig bij mij naar binnen brengt er zachtjes en langzaam mee in de rondte begint te roeren.

Ook beweegt hij ze langzaam in en uit en ik voel voor de tweede keer die middag dat mijn lieve tienerkutje kleddernat wordt van het gerotzooi. Het feit dat hij zijn vingers telkens binnen in mij spreid geeft een geweldige sensatie in mijn onderbuikje, zeker als hij die uitgespreide vingers zachtjes uit mijn kutje trekt en daarbij over mijn groeiende klitje strijkt. Ik ben weer bezig om alle geduld te verliezen en kreunt tegen papa, “toe nou neuk je lieve dochter; ik wil je lekkere lange dikke pik helemaal in mij voelen”.

Eerst reageert papa niet op mijn smeekbede maar gaat gewoon door met zijn bezigheden op mijn borsten en in mijn poesje. Tot het moment waarop ik niet goed meer weet wat ik doe van geile waanzin en plotseling stevig in zijn dikke penis knijp. Tijdens deze boodschap kruipt hij tussen mijn benen. Duwt mijn dikke dijen nog verder naar buiten en laat zijn onderlijf zacht maar onafwendbaar in contact komen met mijn onderlijf. Als onze buiken elkaar raken moet ik zijn piemel loslaten en sla ik mijn armen om zijn nek en trek zijn hoofd naar beneden.

Doordat papa zich strak houdt trek ik mezelf aan hem op en duw mijn borsten tegen zijn behaarde borst en wrijf zachtjes met mijn erecte tepels door het borsthaar. Ik kom al bijna klaar als mijn tepels het heerlijke gevoel doorgeven dat het strelen langs die borstharen binnen in mij teweegbrengt. Papa verschuift ondertussen zijn onderlijf wat en dan voel ik hoe de dikke top van zijn piemel tegen mijn dikke hete zeer gevoelige lipjes wrijft.

Onwillekeurig duw ik mijn heupen wat omhoog en mijn dijen nog verder naar buiten en het volgende moment zit papa zijn pik enkele centimeters in me. Papa begint tegelijk zacht in en uit te bewegen, zoals hij zojuist ook met zijn vingers deed.

Bij elk stoot schuift die dikke paal iets verder mijn poesje binnen. Bij het weer terugtrekken voel ik hoe hij langs de ribbeltjes van mijn kutje gaat en daarbij onbeschrijfelijke sensaties achterlaat.

Bij de volgende stoot voel ik hoe de top een barrière in mijn kutje raakt. Papa voelt het ook en trekt zijn dikke staaf terug om een tel later met een forse stoot terug te komen.

Even voel ik pijn, even is er een scheurend gevoel in me en dan voel ik de dikke staaf verder mijn buikje inschuiven. Nog even voel ik de pijnscheut, maar als die pik weer begint te bewegen dan is het net of alle pijn vervaagt, vergeten is en stromen de hete sensaties weer door mijn lijf. Ik slaak een geile schreeuw en begin op het ritme van papa’s stoten zacht te kreunen. Ik weet niet wat het is maar ik moet gehoor geven aan mijn lustgevoelens en papa laten weten dat ik heerlijk door hem genomen word.

Ik sla mijn armen nog vaster om papa’s nek en kreun tegen zijn oor dat het heel erg begint te jeuken op de plaatsen waar zijn pik mij raakt van binnen. Papa lacht zacht diep in zijn keel en kijkt me heel lief aan. Helaas voor mij duurt het maar een fractie van een seconde voordat de jeuk weer terugkomt.

Meestal heviger dan de keer daarvoor en ik kan mijn heupen niet meer stilhouden en moet papa helpen bij het bestrijden van mijn jeuk. Niets helpt en het wordt alleen maar erger en tot mijn eigen verrassing begint ook het warme gevoel vanuit mijn knieën weer omhoog te bewegen en als papa een kus op een van mijn borsten drukt vertrekt ook daar vandaan weer zo’n hete bliksemschicht richting mijn neukgrotje. Papa stoot met onverbiddelijke kracht zijn dikke harde pik keer op keer in mijn smachtende, van geil overstromende kutje, waarbij hij het tempo sterk afwisselt.

Eerst heel langzaam, maar onverbiddelijk naar binnen – even stilliggen – even roeren en heel langzaam weer eruit tot dat ik de top bijna aan mijn geile lipjes voel ontsnappen. Dan weer even wachten – even met die kop over mijn klitje aaien en nu in een ferme diepe stoot er weer in en snel er weer uit.

Gelijk er weer diep en hard in – nu lang wachten en ondertussen roeren en dan weer heel langzaam een klein stukje eruit. Weer roeren en al roerend met zijn heupen er weer in. Het is gewoon met geen pen te beschrijven hoe zalig die man mij ligt te verwennen. Een zacht gekreun was het antwoord en langzaam begon je met je geile kont tegen mijn inmiddels stijve lul aan te schuren.

Toen ik met één hand verder ging aan je stijve tepels en langzaam mijn hand in je trainingsbroek stak en heerlijk je kutje wilde gaan strelen, merkte ik dat je geen slipje aan had en glad geschoren was. Die was inmiddels gewoon kletsnat en terwijl jij achterlangs mijn lul begon te kneden, stak ik twee vingers tegelijk in je kletsnatte kut.

De keuken werd langzaam verruilt voor de woonkamer en bij de bank aangekomen duwde ik je langzaam op de bank, terwijl jij mij ondertussen met het geil in je ogen aankijkt. Heel langzaam trok ik je broek uit en duwde gelijk mijn gezicht in je kletsnatte kut. Tergend langzaam begon ik je heerlijk te likken. Je kutsap smaakte als champagne en langzaam stak weer een in je vinger in je kut, terwijl ik je likte. Zwaar hijgend lag je in de bank. Terwijl ik je likte en vingerde, maakte ik nog een vinger nat met je kutsap en stak deze heerlijk in je geile kont die ook een beurt verdiende.

Een gekreun was de beloning. Ik begon aan je klit te zuigen die inmiddels helemaal opgezwollen was en tegelijkertijd masseerde ik met mijn vingers je kut en je kont. Steeds harder begon je kronkelen en het sap liep met stromen tegelijk uit je heerlijke kut zo je geile kont in.

STOPPPP, riep je en terwijl je mij aan mijn haren overeind trok ging in één beweging mijn broek naar beneden en begon je direct aan mijn keiharde lul te zuigen. Ondertussen ook nog heerlijk mijn ballen knedend, en terwijl je mijn lul bleef zuigen stak je een vinger in je kut en druipend van het sap stak je zachtjes je vinger in mijn kont. Heftig zuigend en zachtjes met je vinger in mijn kont voelde ik dat dit nooit lang ging duren.

Nu was het mijn beurt om STOP te roepen. Ik trok je omhoog en draaide je om zodat ik gelijk uitzicht op je geile kont had mijn lul was inmiddels zo hard dat het gewoon pijn deed en ik duwde hem dan ook in één keer tussen je geile lippen en begon je heerlijk te neuken.

Langzaam kreunde je en ondertussen was jezelf bezig om je geile klit te masseren. Met uitzicht op je kont moest gewoon mijn lul die op klappen stond ook je kont in. Ik trok hem langzaam uit je kut en druipend van het sap duwde ik tegen je kontgaatje aan. Ohhhh nee, kreunde je en tegelijkertijd duwde je naar achteren.

Mijn lul gleed je kont in en ook hier begon ik direct te pompen en jij stak gelijk nog een paar vingers in je kut. Ik ga komen, mompelde ik. Gelijk trok je weg en draaide je je om en met je vinger nog nat van je geile kutsap begon je weer mijn kontgaatje te masseren en ondertussen zuigend aan mijn lul.

Body to body massage alkmaar film downloadenkutje schuren tieten kneden

Gelijk was ik trots op mezelf dat ik in staat was om papa lekkere gevoelens te bezorgen. Even later merkte ik ook dat papa nu veel intensiever met mijn dikke kutje bezig was. Hij trok opnieuw, maar nu veel steviger, aan mijn jonge schaamlipjes, zoog nog harder op mijn klitje en beet er zelfs af en toe in. Juist van dat bijten en knijpen was is me heel erg bewust en die gevoelens zorgden ervoor dat ik nog harder begon te jammeren als hij beet of kneep.

Papa ging zo nog even door en toen voelde ik hoe er vanuit mijn tenen een zeer hete golf langzaam omhoog naar mijn kutje trok. Ik kon niet meer stilliggen, moest met mijn heupen en kontje bewegen en onwillekeurig kneep ik ook harder in papa zijn piemel. Het volgende moment was het net of er ook een stroom lava vanuit mijn tepelspitsen op weg ging naar mijn buikje.

Toen de hete golf vanuit mijn benen de lavastroom vanuit mijn tietjes elkaar bereikten was het net of alle licht uitging en er een prachtig vuurwerk voor mij ontstoken werd. Ik zag overal schitterde sterren en exploderend vuurwerk.

Ook kon ik even geen adem halen. Na enige tijd keerde het licht terug en merkte ik dat ik luid lag te hijgen en kreunen. Ik keek naar beneden recht in de ogen van papa, die op was gehouden met het verwennen van mijn poesje, die mij heel lief toelachten. Ik voelde inderdaad dat het helemaal nat was tussen mijn dijen en kreunde opnieuw en draaide daarbij ook weer heftig met mijn kontje.

Langzaam aan kwam ik tot bezinning en werd de dikke pik van papa weer gewaar. In de voorafgaande minuten was ik zo geconcentreerd op mijn eigen lijf dat ik die piemel helemaal vergeten was. Opnieuw neem ik hem zachtjes in mijn hand en streel langs de hele lengte. Papa kreunt hierbij en richt zich een beetje op. Nog een beetje achter adem van de spanning vroeg ik “moet ik dan je piemel in mijn mond nemen?

Ik was nog steeds geil en eindelijk zou ik nu toch die vorstelijke pik van mij pa in mijn mond krijgen. Ik knikte instemmend en kneep eens lekker in die lange stam. Papa kreunde en kwam op zijn knieën geknield voor mij zitten.

Ik hoefde alleen maar mijn mond te openen en die dikke pik naar binnen te schuiven. Ik richtte me wat op en bracht die dikke rode kop voor mijn mond. Papa op zijn beurt legde een hand in mijn nek en duwde voorzichtig de kop van zijn paal tussen mijn lippen. Ik likte voorzichtig over de kop net of ik de eerste lik van een heel lekker ijsje nam. Daar waar een ijsje lekker koud en zoet aan je tong is, is de pik van papa bijna heet te noemen en smaakt hij een beetje zoutig.

Niet echt vies, wel lekker eigenlijk. Opnieuw kreunde papa en drukte mijn gezicht verder naar zijn piemel toe, zodat ik een klein stukje in mijn mond had. Opnieuw likte en zoog ik op die hete top en opnieuw kreeg ik een beetje zoutig vocht op mijn tong, hetgeen me weer op begon te winden.

Papa duwde het kussen wat beter in mijn nek, zette zijn beide handen tegen het kopschot van mijn bed en begon zachte neukbewegingen in mijn mond te maken.

Door de omgang van de kop werd het steeds moeilijker om er langs te likken. Zeker als hij achter in mijn keel zat. Even later drukte papa zijn piemel met wat meer kracht in mijn mond en plotseling zat hij helemaal achter in mijn keel. Ik moest slikken om niet te stikken en dus slikte ik en daarbij gleed papa’s lange paal mijn keel binnen.

Ik begon snuivend adem te maken, want via mijn mond ademen was er niet meer bij. Nu de eerste schrik voorbij was en ik me een beetje ontspande kon papa zijn piemel verder naar achteren duwen. Hierbij likte ik met mijn tong, zo goed en kwaad als het ging, langs de lange slang. Na een paar stevige neukbewegingen van papa zat zijn pik helemaal in mijn mondje en voelde ik de grootte dikke zware zak tegen mijn kin tikken. Ik had ondertussen mijn handen op de harige billen van pappie gelegd en voelde op die manier hoe hij telkens zijn spieren spande om mij in mijn mondje te neuken.

Een heerlijk gevoel, harige billen, strakke dikke spieren en dan ook nog een bengelende zak die tegen je kin tikt. Ik wilde aan die zak voelen en met mijn rechterhand greep ik die vast en betastte hem. Als antwoord op mijn plannetje gromde papa diep in zijn keel en voelde ik dat er twee dikke grote eieren in die zak zaten. Het is een heerlijk gevoel aan mijn vingers, dikke kloten, warme zak en het idee dat er in die zak erg veel mannengeil zit. Papa was ondertussen bezig om zijn pik steeds heftiger en dieper in mijn mond te neuken.

Even later hoorde ik hem weer heftig kreunen en voelde ik hoe zijn zak strak werd in mijn vingers en hoe zijn piemel zo mogelijk nog harder werd in mijn mond. Het volgende moment voelde ik een dikke hete smurrie in mijn slokdarm lopen en toen papa zijn pik terugtrok uit mijn keel kreeg ik een volgende golf in mijn mondje.

Het leek wel bloemkoolsaus, alleen dan met een zoutige smaak. Ik slikte het weg, maar kon niet voorkomen dat enkele druppels langs zijn pik uit mijn mondhoek op zijn zak droop. Na een stuk of zes stoten was papa’s zak leeg en werd zijn piemel wat zachter in mijn mond. Ik was trots op mezelf na deze lovende woorden. Ik had mijn papa gepijpt en hem ook nog bevredigd. Even later kroop papa van mij af, pakte het verscheurde slipje van de grond en veegde het laatste restje sperma van mijn mond.

Hij gooide het broekje weer op de grond en kuste me hartstochtelijk. Al kussend kwam hij lekker strak tegen me aan liggen. Samen hebben we zo een heerlijke poos liggen zoenen. Tussen het zoenen door liggen papa en ik lekker ontspannen te kletsen en vroeg papa waarom ik in dat oude slipje van mama liep. Ik vertel hem dat ik het lekker vind om zacht spul om mijn lijf te hebben, dus dat het liefst oud en versleten moet zijn.

Een bijkomend kenmerk is natuurlijk dat die kleding dan ook dun is en vaak doorschijnend. Dat laatste vind ik erg geil om te zien.

Ook leg ik uit dat ik het lekker vind als kruisjes van slipjes helemaal tussen mijn dikke kutlippen getrokken zitten en dat ik daarom altijd op zoek ben naar slipjes die door anderen weggegooid zijn. Het maakt me niet uit wat voor soort of kleur. Als ik weer iets gevonden heb dat aan mijn eis voldoet neem ik het mee en kijk of ik de verdikkende inleg van het kruisje kan verwijderen.

Ook sloop ik het elastiek, als dat aanwezig is uit de pijpjes. Enkele keren goed wassen en het slipje is klaar voor gebruik. Doordat de stof zeer dun is, moet ik dikwijls meerdere keren per dag een schone aantrekken. Maar ik heb er genoeg op voorraad. Ik laat hem nog weten dat te kleine slipjes het lekkerst zitten als ik geil omdat ze dan zo lekker prikkelend over mijn kietelknopje schuren.

Na deze bekentenis is het weer tijd om lekker even met pappie te knuffelen. Ik merk dat zijn piemel weer stijf begint te worden en ook dus vraag ik “wordt je alweer geil papa? Ik merk dat de tijd er is om mijn kleine meisje om te dopen tot een jonge geile vrouw”, vervolgt hij lief fluisterend en begint mijn borsten met zijn handen te liefkozen. Als hij even later speels in mijn tepels knijpt kreun ik het uit van geile spanning en voel ik de eerste warme golven weer door mijn lijf stormen.

Papa blijft mijn tepeltjes plagen door er steeds vaker zacht aan te trekken en ondertussen wisselen we lekkere tongzoenen en glijdt zijn andere hand via mijn dikke onderbuikje weer richting van mijn kleine dikke geilende kutje. Ik grijp onmiddellijk die lekkere stijve pik van hem en ben weer verbaasd over de dikte en de lengte ervan. Omdat ik een nieuw avontuur begin ben ik best zenuwachtig, maar papa streelt zo heerlijk over mijn buikje en poesje dat ik al snel niet meer over dat probleem kan nadenken.

Het enige wat ik nog wil is voelen hoe die lekkere dikke vette pik in mijn kleine dikke poesje past. Papa is weer bezig om mijn gaatje te verkennen met zijn vingers en nu voel ik hoe hij meerdere vingers voorzichtig bij mij naar binnen brengt er zachtjes en langzaam mee in de rondte begint te roeren.

Ook beweegt hij ze langzaam in en uit en ik voel voor de tweede keer die middag dat mijn lieve tienerkutje kleddernat wordt van het gerotzooi.

Het feit dat hij zijn vingers telkens binnen in mij spreid geeft een geweldige sensatie in mijn onderbuikje, zeker als hij die uitgespreide vingers zachtjes uit mijn kutje trekt en daarbij over mijn groeiende klitje strijkt.

Ik ben weer bezig om alle geduld te verliezen en kreunt tegen papa, “toe nou neuk je lieve dochter; ik wil je lekkere lange dikke pik helemaal in mij voelen”. Eerst reageert papa niet op mijn smeekbede maar gaat gewoon door met zijn bezigheden op mijn borsten en in mijn poesje. Tot het moment waarop ik niet goed meer weet wat ik doe van geile waanzin en plotseling stevig in zijn dikke penis knijp. Tijdens deze boodschap kruipt hij tussen mijn benen. Duwt mijn dikke dijen nog verder naar buiten en laat zijn onderlijf zacht maar onafwendbaar in contact komen met mijn onderlijf.

Als onze buiken elkaar raken moet ik zijn piemel loslaten en sla ik mijn armen om zijn nek en trek zijn hoofd naar beneden. Doordat papa zich strak houdt trek ik mezelf aan hem op en duw mijn borsten tegen zijn behaarde borst en wrijf zachtjes met mijn erecte tepels door het borsthaar.

Ik kom al bijna klaar als mijn tepels het heerlijke gevoel doorgeven dat het strelen langs die borstharen binnen in mij teweegbrengt.

Papa verschuift ondertussen zijn onderlijf wat en dan voel ik hoe de dikke top van zijn piemel tegen mijn dikke hete zeer gevoelige lipjes wrijft. Onwillekeurig duw ik mijn heupen wat omhoog en mijn dijen nog verder naar buiten en het volgende moment zit papa zijn pik enkele centimeters in me. Papa begint tegelijk zacht in en uit te bewegen, zoals hij zojuist ook met zijn vingers deed. Bij elk stoot schuift die dikke paal iets verder mijn poesje binnen.

Bij het weer terugtrekken voel ik hoe hij langs de ribbeltjes van mijn kutje gaat en daarbij onbeschrijfelijke sensaties achterlaat. Bij de volgende stoot voel ik hoe de top een barrière in mijn kutje raakt. Papa voelt het ook en trekt zijn dikke staaf terug om een tel later met een forse stoot terug te komen.

Even voel ik pijn, even is er een scheurend gevoel in me en dan voel ik de dikke staaf verder mijn buikje inschuiven.

Nog even voel ik de pijnscheut, maar als die pik weer begint te bewegen dan is het net of alle pijn vervaagt, vergeten is en stromen de hete sensaties weer door mijn lijf. Ik slaak een geile schreeuw en begin op het ritme van papa’s stoten zacht te kreunen. Ik weet niet wat het is maar ik moet gehoor geven aan mijn lustgevoelens en papa laten weten dat ik heerlijk door hem genomen word.

Ik sla mijn armen nog vaster om papa’s nek en kreun tegen zijn oor dat het heel erg begint te jeuken op de plaatsen waar zijn pik mij raakt van binnen. Papa lacht zacht diep in zijn keel en kijkt me heel lief aan. Helaas voor mij duurt het maar een fractie van een seconde voordat de jeuk weer terugkomt.

Meestal heviger dan de keer daarvoor en ik kan mijn heupen niet meer stilhouden en moet papa helpen bij het bestrijden van mijn jeuk. Niets helpt en het wordt alleen maar erger en tot mijn eigen verrassing begint ook het warme gevoel vanuit mijn knieën weer omhoog te bewegen en als papa een kus op een van mijn borsten drukt vertrekt ook daar vandaan weer zo’n hete bliksemschicht richting mijn neukgrotje.

Papa stoot met onverbiddelijke kracht zijn dikke harde pik keer op keer in mijn smachtende, van geil overstromende kutje, waarbij hij het tempo sterk afwisselt. Eerst heel langzaam, maar onverbiddelijk naar binnen – even stilliggen – even roeren en heel langzaam weer eruit tot dat ik de top bijna aan mijn geile lipjes voel ontsnappen.

Dan weer even wachten – even met die kop over mijn klitje aaien en nu in een ferme diepe stoot er weer in en snel er weer uit. Gelijk er weer diep en hard in – nu lang wachten en ondertussen roeren en dan weer heel langzaam een klein stukje eruit. Weer roeren en al roerend met zijn heupen er weer in. Het is gewoon met geen pen te beschrijven hoe zalig die man mij ligt te verwennen. Een zacht gekreun was het antwoord en langzaam begon je met je geile kont tegen mijn inmiddels stijve lul aan te schuren.

Toen ik met één hand verder ging aan je stijve tepels en langzaam mijn hand in je trainingsbroek stak en heerlijk je kutje wilde gaan strelen, merkte ik dat je geen slipje aan had en glad geschoren was. Die was inmiddels gewoon kletsnat en terwijl jij achterlangs mijn lul begon te kneden, stak ik twee vingers tegelijk in je kletsnatte kut.

De keuken werd langzaam verruilt voor de woonkamer en bij de bank aangekomen duwde ik je langzaam op de bank, terwijl jij mij ondertussen met het geil in je ogen aankijkt. Heel langzaam trok ik je broek uit en duwde gelijk mijn gezicht in je kletsnatte kut. Tergend langzaam begon ik je heerlijk te likken. Je kutsap smaakte als champagne en langzaam stak weer een in je vinger in je kut, terwijl ik je likte. Zwaar hijgend lag je in de bank. Terwijl ik je likte en vingerde, maakte ik nog een vinger nat met je kutsap en stak deze heerlijk in je geile kont die ook een beurt verdiende.

Een gekreun was de beloning. Ik begon aan je klit te zuigen die inmiddels helemaal opgezwollen was en tegelijkertijd masseerde ik met mijn vingers je kut en je kont. Steeds harder begon je kronkelen en het sap liep met stromen tegelijk uit je heerlijke kut zo je geile kont in.

STOPPPP, riep je en terwijl je mij aan mijn haren overeind trok ging in één beweging mijn broek naar beneden en begon je direct aan mijn keiharde lul te zuigen. Ondertussen ook nog heerlijk mijn ballen knedend, en terwijl je mijn lul bleef zuigen stak je een vinger in je kut en druipend van het sap stak je zachtjes je vinger in mijn kont.

Heftig zuigend en zachtjes met je vinger in mijn kont voelde ik dat dit nooit lang ging duren. Nu was het mijn beurt om STOP te roepen. Ik trok je omhoog en draaide je om zodat ik gelijk uitzicht op je geile kont had mijn lul was inmiddels zo hard dat het gewoon pijn deed en ik duwde hem dan ook in één keer tussen je geile lippen en begon je heerlijk te neuken.

Langzaam kreunde je en ondertussen was jezelf bezig om je geile klit te masseren. Met uitzicht op je kont moest gewoon mijn lul die op klappen stond ook je kont in. Ik trok hem langzaam uit je kut en druipend van het sap duwde ik tegen je kontgaatje aan.

Ohhhh nee, kreunde je en tegelijkertijd duwde je naar achteren. Mijn lul gleed je kont in en ook hier begon ik direct te pompen en jij stak gelijk nog een paar vingers in je kut. Ik ga komen, mompelde ik. Gelijk trok je weg en draaide je je om en met je vinger nog nat van je geile kutsap begon je weer mijn kontgaatje te masseren en ondertussen zuigend aan mijn lul.


Man geneukt met voorbind dildo. Zijn hete stoot van een vriendin bevredigd haar goddelijke lijfje. Zijn lekkere negerlul tussen haar grote negerinnen borsten. In de tepels knijpen de grote tieten kneden en mastuberen tot een orgasme. De mooie Senna mastubeerd staand. Twee asian girls piepen bij elke stoot. Mature lesbo's mastuberen tot ze klaarkomen. Hij en zijn bisex vriend spuiten de tieten van zijn vrouw vol zaad.

Onherkenbaar vingert ze zich klaar voor de webcam. Nerd word geneukt door geile hoer. Oeps klaar gekomen in haar mondje.

Haar zwarte handje past maar net om zijn blanke lul. De lesbo's schuren hun natte kut tegen elkaar. Mastuberen onder de kerstboom. Ja hoor pijn is fijn. Hij filmt terwijl zijn vrouw verwend word door een lesbische slet. Tiener meisje komt spuitend klaar.

Hij leeft zich helemaal uit op dit geile slaafje. Zij pijpt en neukt zijn grote stijve lul. Deze 2 meiden weten wel hoe ze met mannen om moeten gaan en wat ze lekker vinden tijdens de sex! Een man gewapend met een amateurcamcorder praat met lichtsneue meisjes over ditjes en datjes.

Meiden, meiden, meiden 15 Handyman lult een lachebek de bedstee in. Geil sletje Sylvana krijgt 3 pikken. Cartoons nov 12, 0 Redactie Revu. Nederlandse glorie uit de oude doos: Intens anaal spelletje Bert van Angelen Oei. De mannen moeten worden getest of ze geschikt zijn voor.. Penthouse Penthouse is te zien op kanaal onderdeel van Erotiek Pakket. Nederlandse lesbiennes komen bij Handyman op de koffie. Hier zie je geen actrices, maar echte geile meiden.

Meiden van Holland Hard. Laat je verrassen met de lekkerste en ondeugendste erotiek uit eigen land.Stiekem sex op school grof geneukt


kutje schuren tieten kneden